Den godt 20 mand store metalvirksomhed Rose Holm A/S, der nu i 3. generation med succes har produktion i Lynge, ejes og drives af dir. Ann Rose Bokkenheuser. Pressefoto

Den godt 20 mand store metalvirksomhed Rose Holm A/S, der nu i 3. generation med succes har produktion i Lynge, ejes og drives af dir. Ann Rose Bokkenheuser. Pressefoto

Optimisme hos metalvirksomheden Rose Holm

Udsigt til styrket international markedsposition i 2019 for Lynge-virksomheden

optimisme Der er optimisme og tro på fremtiden hos Lynge-virksomheden Rose Holm A/S.

2018 var nemlig endnu et godt år for metalvirksomheden, der bl.a. producerer rullede gevind til den globale vindindustri og er leverandør af befæstningsløsninger inden for pladevarmevekslere, Plate Heat Exchangers (PHE). Og 2019 tegner godt.

I en pressemeddelelse skriver Rose Holm, at der er grund til at tro, at virksomhedens vækst fortsætter i 2019, efter at det netop forgangne år blev rundet af med at samtlige virksomhedens kundeaftaler inden for PHE blev fornyet.

PHE er et centralt forretningsområde for Rose Holm, og PHE er især afgørende når det handler om at kontrollere temperaturer i forbindelse med produktion af levnedsmidler rundt om på kloden, oplyses det.

'En voksende global befolkning forudsætter større og mere effektiv fødevareproduktion, så flere mennesker får dækker deres behov for sunde fødevarer, og så omfanget af globalt madspild samtidig reduceres. Dermed spiller PHE en vital rolle i den voksende globale fødevareindustri, hvor evnen til at styre varme og kulde er vital,' hedder det i pressemeddelelsen.

Den fortsætter:

'Langt hovedparten af Rose Holms produkter afsættes allerede i dag uden for landets grænser. Den udvikling fortsætter i 2019.'

Business Unit Manager Morten Steen, Rose Holm A/S, glæder sig over de fornyede aftaler.

"De fornyede aftaler indebærer, at vores PHE-produkter fremover kommer ud på endnu flere europæiske markeder. Desuden øger vi samtidig salget af vores produkter til USA, og de aftaler på to så betydende verdensmarkeder betyder, at vi kommer til at styrke vores globale profil og position yderligere," siger han og tilføjer:

"Vi ser frem til at øge vores volumen i 2019, og vi har taget hul på et spændende år fyldt med positive tendenser og stærkt engagement."

mik.

Publiceret 19 January 2019 11:15