Lene Krogh til træner til turen på spinningcyklen. Pressefoto

Lene Krogh til træner til turen på spinningcyklen. Pressefoto

Team Rotary cykler til Paris: Få ledige pladser

Deadline for tilmelding er i slutningen af januar

paris Turen går 12. juli igen til Paris for cykelholdet Team Rotary Nordsjælland, og det er stadig muligt at komme med på holdet.

"Der er plads til et par stykker mere, hvis man skynder sig. Der er en hård deadline i slutningen af januar, fordi der skal bestilles tøj og hjelme til alle, så det når at blive leveret i de rigtige størrelser inden turen," siger Mogens Rasmussen fra Hillerød, der er en af arrangørerne bag cykelturen.

Har man har lyst til at køre med til Paris, kan man melde sig til på: www.teamrotarynordsjaelland.dk.

Det er sjette gang, turen gennemføres, idet overskuddet går til at støtte gode, sociale formål i Hillerød og Halsnæs.

Lige nu er 30 tilmeldt, og træningen startede kort efter nytår. Foreløbig foregår det på spinningcykler to gange om ugen, men fra april træner holdet på landevejene - både for at komme i form og for at træne i at køre sammen.

Lene Krogh fra Allerød er debutant på holdet, men har cyklet meget hele livet. Hun ser frem til turen til Paris.

"Jeg glæder mig især til at være en del af fællesskabet," siger Lene Krog, der også er indehaver af Brillehuset i bymidten i Lillerød og formand for Allerød Handelsforening.

Halvdelen af de tilmeldte er debutanter, mens resten har cyklet til Paris med Team Rotary Nordsjælland mindst én gang tidligere. Foreløbigt ældste deltager er 79 år, den yngste er midt i trediverne, og der er både mænd og kvinder på holdet. Det er ikke et krav for deltagelse, at man er medlem af Rotary.

Publiceret 22 January 2019 07:00