Sådan så det ud, da bus 338 startede 10. december 2018. Foto: Michael Braunstein

Sådan så det ud, da bus 338 startede 10. december 2018. Foto: Michael Braunstein

Ny køreplan for bus 338

Bussen får nu bedre tid til strækninger med meget kø

Af
Michael Braunstein

køreplan Mandag 28. januar får bus 338 mellem Lynge og Hillerød ny køreplan. Bussen har ikke kunnet overholde sin første køreplan, og derfor får den nu bedre tid til strækninger med meget kø.

"10. december 2018 indviede vi en ny bus, der skulle hjælpe elever fra Lynge til uddannelsesinstitutionerne i Hillerød. Det viste sig desværre, at bussen ofte var forsinket, så eleverne ankom for sent. Vi har derfor, sammen med Movia, sørget for at køreplanen er blevet tilpasset, så bussen nu ankommer rettidigt," siger formanden for Teknik-, Erhvervs-, Miljø- og Planudvalget, Miki Dam Larsen.

Køreplanen er blevet tilpasset, så bussen får bedre tid til strækningen på Milnersvej, hvor der i morgentimerne opstår kø. Bussen har samme afgangstid fra Lynge Stationsvej som tidligere.

"Vi har nogle hurtigt reagerende borgere, der straks gjorde kommunen opmærksom på forsinkelserne på linjen. Det gør, at vi hurtigt har kunnet handle og lave de nødvendige ændringer, så eleverne igen kan nå deres undervisning," siger Miki Dam Larsen.

Publiceret 25 January 2019 11:31