Vibeke Laumann Hartlev, formand for Blovstrød Løverne, og Tommy Holritz Rasmussen, en af indehaverne af AllerødFys. Pressefoto

Vibeke Laumann Hartlev, formand for Blovstrød Løverne, og Tommy Holritz Rasmussen, en af indehaverne af AllerødFys. Pressefoto

AllerødFys og Blovstrød Løverne laver aftale

Blovstrød Løverne får bedre mulighed for at tilbyde deres eliteløberne hurtig skadesbehandling

aftale AllerødFys er blevet hovedsponsor for Blovstrød Løverne. Det indbærer blandt andet, at Blovstrød Løverne får bedre mulighed for at tilbyde deres eliteløberne hurtig skadesbehandling med fysioterapi.

"Vi vil gerne støtte de lokale idrætsforeninger og har i mange år været sponsor for bl.a. Blovstrød Løverne," siger fysioterapeut Tommy Holritz Rasmussen, som er en indehaverne af AllerødFys.

Klinikken har samlet et special-team af fysioterapeuter, som har efteruddannelse, erfaring og interesse indenfor løb og løbeskader. Ikke kun løberne fra eliteafdelingen kan trække på eksperterne: Alle løbere, som har brug for hjælp er velkomne.

"Vi er glade for alle vores sponsorer, og når nogle ønsker at bidrage ekstra til vores forening, giver det os nogle muligheder, som vi ellers ikke ville have haft," siger Vibeke Laumann Hartlev, som er formand for Blovstrød Løverne.

mik.

Publiceret 06 February 2019 16:30