Weibel Scientifics hovedkvarter i Allerød. Pressefoto

Weibel Scientifics hovedkvarter i Allerød. Pressefoto

Weibel Scientific tiltrækker forsvarsprofil

Tidligere forsvarschef Tim Sloth Jørgensen bliver medlem af bestyrelsen hos Allerød-virksomheden

indtræden Den tidligere forsvarschef Tim Sloth Jørgensen træder ind i bestyrelsen hos den danske radarproducent Weibel Scientific, der har hovedsæde i Allerød.

"Jeg har længe fulgt Weibel fra sidelinjen. De opererer i et felt, som jeg har dybt kendskab til, og der er ingen tvivl om, at de kan noget ganske særligt. Det er imponerende, hvordan en lille højteknologisk virksomhed i Allerød har formået at positionere sig som de bedste i verden på deres område. Vækstpotentialet er enormt," siger Tim Sloth Jørgensen, som er tiltrådt som arbejdende bestyrelsesmedlem hos radarproducenten per 1. januar.

Øverst på Weibels vækstagenda står en erobring af det eksplosivt voksende marked for operationelle radarer, særligt radarer til overvågning af droner, hvor Weibel er med helt fremme i udviklingen på verdensplan. Næste skridt er at etablere det afgørende fodfæste på det globale marked.

"Weibel har leveret højt specialiserede radarer til forsvar i næsten fire årtier, og Tim Sloth Jørgensen har været i det danske forsvar i fire årtier. Det har stor værdi, at han kender vores kunders behov og markedet til fingerspidserne, når vi nu står over for at åbne døre til helt nye forretningsområder," siger Thomas Øiseth Munkholm, bestyrelsesformand og ejer af Weibel Scientific.

Weibel Scientific A/S udvikler og producerer højteknologiske radarer til brug i rumforskning, flyindustri, forsvar samt missilforsvar. Den danskejede virksomhed er verdensførende inden for udvikling af Doppler-radarer og har siden 1977 leveret flere end 4.500 radarer til 40 lande.

Weibel har investeret betydeligt i at insource alle dele af produktion og udvikling til sit hovedkvarter i Allerød, hvor 140 medarbejdere er beskæftiget.

mik.

Publiceret 06 February 2019 12:30