Michael Nørregaard - åbner 3450Fitness 18. februar. Privatfoto

Michael Nørregaard - åbner 3450Fitness 18. februar. Privatfoto

3450Fitness åbner 18. februar

Michael Nørregaard tilbyder personlig træning - mest for mænd

fitness 18. februar åbner et tilbud om 'personlig træning (mest) for mænd'. Bag tilbuddet står ejer og instruktør Michael Nørregaard.

"Jeg har selv trænet i mere end 25 år, og har derfor meget dyb indsigt i træningsbehov og -øvelser for mænd, hvorfor jeg også har målrettet mit tilbud om personlig træning til netop mænd. Men jeg ønsker dog ikke at ekskludere nogen, og har derfor valgt formuleringen '(mest) for mænd,' siger Michael Nørregaard.

Michael Nørregaard har etableret en fitnessafdeling som en del af sin private bolig på Rødpælevej 30, og han har personligt nøje udvalgt og prioriteret alt udstyr.

"Min nabo har trænet hos mig de sidste par måneder og nu er svigerforældrene også begyndt, og jeg har set en mulighed for at åbne op for øvrige interesserede. Jeg har derfor indgået et samarbejde med en professionel lokal klinisk diætist, Camilla Frydenberg, om at alle nye klienter hos mig får mulighed for gratis at få lavet en komplet kropsanalyse," siger Michael Nørregaard og fortsætter:

"En komplet kropsanalyse giver mulighed for at tilrettelægge forløbet og træningen hos mig endnu mere målrettet."

Michael Nørregaard er klar over, at der nok vil være læsere af Allerød Nyt som tænker: "Åh nej, endnu et fitnesscenter, har vi virkelig brug for det?", efter at Loop Fitness og senest The Club er åbnet og har suppleret de eksisterende tilbud.

"Men 3450Fitness er ikke et traditionelt fitnesscenter, men i stedet personlig træning i mindre og rolige omgivelser, med 100 pct. fokus fra en personlig instruktør," siger Michael Nørregaard.

Han opfordrer interesserede til at gå ind og orientere sig på www.3450Fitness.dk og derefter eventuelt tage kontakt om mulighederne.

3450Fitness indgår som et del-element i PortfolioLiving.dk, som Michael Nørregaard etablerede i 2011.

mik.

Publiceret 07 February 2019 15:23