De to nye ejere af Lynge Vinhandel, brødrene Sami og Mats Mouritsen. Foto: Michael Braunstein

De to nye ejere af Lynge Vinhandel, brødrene Sami og Mats Mouritsen. Foto: Michael Braunstein

Nye ejere af Lynge Vinhandel

Brødrene Sami og Mats Mouritsen overtager Lynge Vinhandel efter Ayhan Sütcü

Af
Anne Lønstrup

Butiksoverdragelse Efter 15 år som indehaver af Lynge Vinhandel har Ayhan Sütcü solgt forretningen. Den blev overdraget til de nye ejere i begyndelsen af januar.

”Min søn har et vognmandsfirma, som jeg nu begynder at arbejde for,” siger Ayhan Sütcü, der har haft gode år med mange trofaste kunder.

Han har boet med sin familie i Lynge i 15 år. Sønnen på 26 år bor også i Lynge, og hans vognmandsfirma, Dalos Transport, er hjemmehørende her.

Sætter forretningen i stand

De to nye ejere af Lynge Vinhandel, brødrene Sami og Mats Mouritsen, kommer fra København. De fandt et salgsopslag om forretningen i Den Blå Avis, overtog stedet og er nu gået i gang med at male og opgradere med flere varer og nye spillemaskiner.

”Navnet 'Lynge Vinhandel' laver vi umiddelbart ikke om, men planen er, at gøre butikken fuldstændig i stand,” siger Sami Mouritsen.

De to brødre vil indrette spillehal i et rum, der støder op til kiosken. Otte eksisterende spillemaskiner bliver suppleret med fire nye maskiner fra firmaet Jackpot, og der vil fortsat være postforretning i butikken.

Åbningstiden udvides fra kl. 9.00-21.00 hver dag, og så kommer der flere forskellige varer på hylderne, herunder bland-selv-slik, diverse kolonialvarer, sodavand, juice, øl og nye is.

Publiceret 11 February 2019 05:30