Bo Machholm glæder sig til april: Så åbner han 'Bar'kaffe' i lokalerne på Allerød Station, hvor 7 Eleven før lå. Foto: Michael Braunstein

Bo Machholm glæder sig til april: Så åbner han 'Bar'kaffe' i lokalerne på Allerød Station, hvor 7 Eleven før lå. Foto: Michael Braunstein

Bo åbner kaffebar på Allerød Station

'Bar'kaffe' slår dørene op i april i lokalerne, hvor 7 Eleven før lå

Af
Michael Braunstein

kaffebar "Jeg har ledt efter det rigtige sted, og hold da op, hvor har jeg været heldig. Jeg kan nu føre min drøm ud i livet: Jeg åbner kaffebaren 'Bar'kaffe' i lokalerne på Allerød Station, hvor 7 Eleven før lå."

Sådan lyder det fra Allerød-borgeren Bo Machholm.

Mange har allerede stiftet bekendtskab med tømrermesteren bag firmaet Tømrermester Machholm, for i en periode sidste år stod Bo Machholm på Allerød Torv med sin kaffevogn.

Allerede dengang erklærede han, at målet på længere sigt var at etablere en fysisk kaffebar i byen. Og han slog altså til, da 7 Eleven bebudede sin lukning.

Møbler inde og ude

Bo Machholm vil indrette lokalerne i lounge-stil med velourmøbler, ligesom det er planen at stille borde og stole op udenfor.

"Jeg håber, at jeg kan få lov til at inddrage lagerbygningen til kaffebar også. I så fald vil dét lokale være en del af kaffebaren, men samtidig vil grupper kunne bruge det, hvis de ønsker at være sig selv," siger Bo Machholm og fortsætter:

"Jeg får nu alle pendlerne som potentielle kunder, og så vidt jeg forstår, går der i tusindvis af dem forbi hver dag. De skal naturligvis have mulighed for at få kaffe og brød hurtigt og i farten, men samtidig skal 'Bar'kaffe' være et sted, hvor man kan blive hængende og hygge sig."

"Jeg vil ikke servere stjerneskud og pizza, men vil have hele mit kaffeprogram fra kaffevogenen plus god filterkaffe og the. Det skal være muligt at købe morgenbrød, og efter kl. 10.00 overvejer jeg at byde på 'morgen-tapas'."

"'Bar'kaffe' skal være en kaffebar med udvidet sortiment, og jeg har rigtigt mange idéer, som jeg vil afprøve, men samtidig vil jeg i høj grad føle mig frem for at finde ud af, hvad folk gerne vil have," siger Bo Machholm.

Fra 6.00-18.00

Det er planen, at 'Bar'kaffe' skal holde åbent fra kl. 6.00-18.00 på hverdage og også være åben i weekenden.

"Drømmen er at slå dørene op 1. april, men det er nok mere realistisk midt i april," siger Bo Machholm, der indtil videre har tænkt sig at fortsætte som tømrermester.

"Jeg har udviklet en stor passion for kaffe, siden jeg for år tilbage købte en professionel kaffemaskine. Siden er det blevet til en del kurser, og så kom kaffevognen. Mit hjerte banker for den gode kaffe, og vi må se, hvad det kan føre til på længere sigt," siger Bo Machholm.

Publiceret 12 February 2019 12:53