Peter Westermann igang med at uddele valgmateriale på sin gamle avisrute. Pressefoto

Peter Westermann igang med at uddele valgmateriale på sin gamle avisrute. Pressefoto

SF-kandidat omdelte valgmateriale på sin gamle avisrute

Peter Westermann tog hul på EU-valgkampen 13. februar i Lillerød

valg SF-kandidat Peter Westermann tog tidligt hul på valgkampen forud for valget til Europa-Parlamentet 26. maj: Onsdag 13. februar uddelte han valgmateriale i Lillerød - og han gjorde det på sin gamle avisrute omkring Møllevænget.

Peter Westermann er nummer 3 på SF's liste og dermed 'fokuskandidat' til Europa-Parlamentsvalget.

"Som fokuskandidat skal jeg dække hele landet, så det er med at udnytte tiden. Samtidig kommer EU-valget let til at drukne i det Folketingsvalg, der kommer til at ligge meget tæt på, så jeg tænker, at det er fint at komme tidligt ud. Og hvor kan det være bedre at starte end på min gamle avisrute omkring Møllevænget?," spørger Peter Westermann i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at det er 20 år siden, han blev avisbud, og at han dengang var 13 år.

Siden da har Peter Westermann haft en del andre stillinger, blandt andet som medlem af Folketinget og næstformand for SF. I dag er han regionsrådsmedlem og højskolelærer på Grundtvigs Højskole i Hillerød.

Peter Westermann slår i sit valgmateriale til lyd for strammere regulering af finanssektoren og en stærkere indsats for klimaet og miljøet, oplyses det i pressemeddelelsen.

"Jeg håber, at mine løbesedler bliver godt modtaget, selvom der er god tid til valget. Det var i al fald helt hyggeligt at gå den gamle avisrute igen, nu med barnevogn i stedet for avisvogn – og så hjælper det jo, at der er kommet postkasser i opgangene," siger Peter Westermann.

mik.

Publiceret 14 February 2019 13:35