Du kan søge støtte til frivilligt socialt arbejde, der har fokus på livskvalitetsforbedrende aktiviteter og tiltag for udsatte grupper, børn, ældre, handicappede, familier eller enkeltindivider, står der i kriterierne. Modelfoto:

Du kan søge støtte til frivilligt socialt arbejde, der har fokus på livskvalitetsforbedrende aktiviteter og tiltag for udsatte grupper, børn, ældre, handicappede, familier eller enkeltindivider, står der i kriterierne. Modelfoto: oksix - stock.adobe.com

Politikerne fordeler snart 310.000 kroner til frivilligt arbejde - men du kan stadig nå at søge

Puljen til frivilligt socialt arbejde i Allerød er i år på cirka 310.000 kroner

Af
Martin Warming

Politikerne i Allerød skal snart til at fordele penge til frivilligt socialt arbejde - men du kan stadig nå at søge om tilskud.

Pengene forventes fordelt i forbindelse med Sundheds-, Velfærds- og Beskæftigelsesudvalgets møde den 5. marts, og puljen er i år på cirka 310.000 kroner.

"Ved frivilligt arbejde forstås den indsats, der er frivilligt og ikke-lønnet, er til gavn for andre end én selv og ens familie og er formelt organiseret," skriver kommunen i kriterierne for at få del i pengene.

Støttemidlerne kan søges af foreninger eller enkeltpersoner, der udfører frivilligt socialt arbejde lokalt i kommunen indenfor det socialt humanitære område.

"Du kan søge støtte til frivilligt socialt arbejde, der har fokus på livskvalitetsforbedrende aktiviteter og tiltag for udsatte grupper, børn, ældre, handicappede, familier eller enkeltindivider," står der på kommunens hjemmeside.

"Fællesskab og frivillighed er nøgleord for et godt lokal samfund. At være frivillig handler om meningsfulde relationer og at gøre en forskel," står der endvidere på kommunen hjemmeside, hvor du kan læse mere om, hvordan du kan søge penge fra puljen.

Publiceret 19 February 2019 09:00