Sådan kommer byggeriet på Prins Valdemars Alle til at se ud. Illustration

Sådan kommer byggeriet på Prins Valdemars Alle til at se ud. Illustration

Informationsaften: Hør mere om de nye lejeboliger på Prins Valdemars Alle

byggeri I 2020 kommer 40 nye, indflytningsklare boliger til at stå klar på Prins Valdemars Allé.

Bag byggeriet står Dansk Boligbyg A/S, og det er Nybolig Allerød, der står for udlejningen - og nu kan du høre mere om de nye lejeboliger, når Nybolig inviterer til informationsaften onsdag den 13. marts.

"Allerød er et ret attraktiv sted at bo, og det er glædeligt, at der hele tiden bliver bygget flere boliger til alle dem, der ønsker at bo her. Med Valdemars Have kommer der en række nye kvalitetsboliger, som vi allerede oplever stor forhåndsinteresse for," siger Fie Witt Di Stefano fra Nybolig i en pressemeddelelse.

Hun oplever stigende interesse fra folk, der ønsker at bosætte sig i Allerød.

"Vi kan se, at flere på grund af de høje boligpriser i København søger ud, og her er Allerød blandt de byer, som oplever stor tilflytning. Beliggenheden er utrolig god, det er kvalitetsbyggeri af mursten, som med sit flotte design, p-kælder og beliggenhed, henvender sig til en bred skare af købere," siger Fie Witt Di Stefano.

Boligerne er mellem 105 og 130 kvadratmeter. Illustration

Boligerne er mellem 105 og 130 kvadratmeter. Illustration

Stor interesse

Det er Dansk Boligbyggeri A/S og Allerød Bybolig ApS, som står bag byggeriet.

"Det er os en stor glæde at kunne tilbyde 40 kvalitetsboliger til udlejning på en af de mest attraktive beliggenheder i Allerød. Vi har modtaget en lang række lejehenvendelser, som vi er ved at bearbejde i øjeblikket, og forventer derfor at der bliver god efterspørgsel til de 40 lejligheder," siger direktør i Allerød Bybolig ApS,

De nye boliger er mellem 105 og 130 kvadratmeter, og huslejen starter fra 11.500 kroner.

Informationsmødet onsdag den 13. marts starter klokken 17. Hvis man vil deltage, skal man kan møde op foran byggeriet på Prins Valdemars Alle 4.

Borgmester Karsten Längerich og bygherre Bo Kristensen som vil sige et par ord, og cirka klokken 17.30 fortsætter arrangementet hos Nybolig Allerød på Allrød Stationsvej, som vil byde på lidt kaffe og kage til alle, som har lyst til at høre mere om de nye lejeboliger.

mw

Publiceret 24 February 2019 10:00