Succesen med 'Middag & Modeshow' fra 2018 gentages 11. april i Nordsjællands Konferencecenter. Foto: Allerød Handelsforening på Facebook

Succesen med 'Middag & Modeshow' fra 2018 gentages 11. april i Nordsjællands Konferencecenter. Foto: Allerød Handelsforening på Facebook

Godt gang i billetsalget til årets store modeshow

'Middag & Modeshow' finder i år sted 11. april

Af
Michael Braunstein

modeshow Der er godt gang i billetsalget til årets store modeshow, 'Middag & Modeshow', i Nordsjællands Konferencecenter. Det oplyser arrangørerne fra Allerød Handelsforening, der 11. april fra kl. 17.30-22.00 gentager sidste års succes med spisning, spændende mode og masser af inspiration.

"Der er solgt en hel del billetter, men det er stadigt muligt at komme med og få del i den store oplevelse," siger formanden for Allerød Handelsforening, Lene Krogh, der glæder sig over, at opbakningen til modeshowet er markant, også i år.

"Butikkerne støtter rigtigt godt op om arrangementet, og vi glæder os til en gentagelse af sidste års succes," siger Lene Krogh og fortsætter:

"Man kan glæde sig til at se det nyeste nye indenfor dame- og herremode, briller, sportstøj, smykker og hår. Karina Hermansen vil deltage, og Hair by Darling og Cosco Hair viser tøj og hår med egne modeller."

"Krukkerne medvirker også ved det store modeshow, og ligesom sidst vil Maze Event klare lys, lyd og musik. Og så vil der være lodtrækning om mange fine præmier."

Der er 250 billetter til salg. Prisen er 200 kroner per styk, og billetterne kan købes hos Karina Ravn. Mad er med i prisen, mens drikkevarer skal købes seperat.

Publiceret 19 March 2019 14:00