Unge talenter hyldes i Borgerportalen på Allerød Rådhus - nu er spørgsmålet, om prisfesten fortsætter. Foto: Michael Braunstein

Unge talenter hyldes i Borgerportalen på Allerød Rådhus - nu er spørgsmålet, om prisfesten fortsætter. Foto: Michael Braunstein

Kassen er tom: Prisfest for sidste gang?

"Vi skal selvfølgelig fortsætte," siger to formænd

Af
Michael Braunstein

prisfest Ungdomsfondens prisfest med hyldest og hæder til de lokale idrætsudøvere og deres ledere fandt sted 20. marts på Allerød Rådhus - for sidste gang: Ungdomsfondens kasse er tom, og om prisfesten kan fortsætte i en ny form, vides ikke på nuværende tidspunkt.

"Ungdomsfonden har ikke flere midler og er ved at opløse sig selv. Det er klart, at dét er noget, vi er nødt til at drøfte i udvalget," siger formanden for Kultur- og Idrætsudvalget, Viggo Janum. Han fortsætter:

"Personligt synes jeg, at vi selvfølgelig skal finde en form, så vi kan fortsætte med arrangementet, og jeg vil sætte emnet på dagsordenen i udvalget - så må vi se, hvad der er opbakning til."

"Jeg ser gerne en samordning af de mange forskellige priser, der bliver uddelt på en række af områder, så reelt opfatter jeg det her som en sag, der går på tværs af to-tre fagudvalg," siger Viggo Janum.

Håber pengene bliver fundet

Formanden for Allerød Idrætsunion, Dorte Paludan, går også ind for, at pris-arrangementet skal fortsætte "på en eller anden måde."

"Prisfesten er en af de få måder, kommunen hylder de frivillige ledere på, og jeg tror, at det betyder rigtigt meget i flere betydninger, at arrangementet kører videre. Jeg har også svært ved at se for mig, at Allerød Kommune skulle være den måske eneste i landet, der ikke hylder den lokale idræt," siger Dorte Paludan og fortsætter:

"Når det gælder en 'oprydning' i de mange priser, der uddeles, så kunne man da godt 'rydde op', men når man ser på, hvor mange frivillige ledere der er på forskellige områder, så synes jeg ikke, at det nuværende antal priser er for mange."

"Vi taler om noget, der vel koster i størrelsesordenen 25.000-50.000 kroner. Jeg håber, at man i kommunen kan finde de penge, så arrangementet kan fortsætte - det må betegnes som småpenge," siger Dorte Paludan.

Publiceret 21 March 2019 15:15