14. april er det 25 år siden, Engholmkirken blev indviet.

14. april er det 25 år siden, Engholmkirken blev indviet.

Fødselsdag: 25 år med Engholmkirken

Palmesøndag er det 25 år siden Engholmkirken åbnede sine døre

Kirke Palmesøndag 14. april er det præcis 25 år siden, at Engholmkirken blev indviet ved en stor festgudstjeneste.

I de 25 år, der er gået, har kirkens liv udfoldet sig med dåb, konfirmationer, vielser og begravelser, men også med en mangfoldighed af aktiviteter og koncerter.

"I weekenden 13. og 14. april er vi glade for at kunne fejre Engholmkirkens 25 års fødselsdag, og vi inviterer derfor til stor fødselsdagsfest med festgudstjeneste, foredrag, musik og masser af aktiviteter for både børn og voksne. Vi håber, at rigtig mange vil komme forbi og tage del i festlighederne," skriver Engholmkirken i en pressemeddelelse.

Lørdag indledes med morgensang kl. 9.30, og i løbet af dagen kan man blandt andet opleve tegneseriekunstner Peter Madsen, billedkunstner Maja Lisa Engelhardt og præst Anna Mejlhede sammen med astrofysiker Anja C. Andersen. Der vil være minikoncerter og fællessang omkring flyglet. Arbejdende værksteder, hvor man kan lave decopage og ikonbilleder. Børnene vil kunne deltage i jagten på påskeæg på kirkegården eller tage sig en tur i kirkens tårn. Kirken byder på mad og drikke gennem dagen.

Søndagen indledes med en festgudstjeneste kl. 10, ved kirkens to præster, Lotte Høst Hansen og Karen Møldrup Rasmussen. Herefter vil der være afsløring af kirkens nyeste glasmaleri af Hans Voigt Steffensen, og formiddagen afsluttes med lagkage og et glas bobler.

Hele fødselsdagsprogrammet kan ses på kirkens hjemmeside www.engholmkirken.dk.

Publiceret 31 March 2019 11:00