Dorrit Brandt. Foto: Nana Reimers

Dorrit Brandt. Foto: Nana Reimers

Allerød-borger er ny faglig frontfigur for Nordeas ansatte

Den nye formand for Kreds Nordea, der dækker Finansforbundets medlemmer i Nordea, bor i Allerød

valgt Ved en velbesøgt generalforsamling 30. marts i København med 400 Nordea-ansatte i salen blev den hidtidige næstformand gennem de sidste seks år, 51-årige Dorrit Brandt, valgt som ny formand for Kreds Nordea.

"Vi lever og arbejder i en tid, hvor det eneste konstante er forandring. Det gør det ekstra vigtigt hele tiden at udvikle sine kompetencer. Læring og opkvalificering bør være en integreret del af vores hverdag, og jeg vil lægge kræfter i, at Nordeas medarbejderne får de rigtige rammer for udvikling. Vores jobsikkerhed ligger i, at kompetencerne holdes ved lige," siger Dorrit Brandt.

Dorrit Brandt har et positivt livssyn og ser sjældent begrænsninger, påpeges det i en pressemeddelelse, der fortsætter:

"Jeg er god til at sige "pyt" og vide, hvornår nok er nok. Jeg tror på dialogen og samarbejdet og er ikke bange for at vise sårbarhed – det tror jeg er en vigtig styrke."

Dorrit Brandt begyndte i Privatbanken – senere Unibank og nu Nordea - i 1987 og blev tillidsmand i 2008. Hun blev valgt ind i Kreds Nordeas bestyrelse i 2011 og har været næstformand siden 2013. Siden 2018 har hun været den danske medarbejderrepræsentant i Nordea Bank Abp's bestyrelse.

En del Allerød-borgere har mødt hende gennem tiden. Dorrit Brandt bor nemlig med sin mand i Allerød, og de har to voksne børn. I 14 år har hun desuden arbejdet i Allerød. Fra 1990 til 2003 var hun bankrådgiver m.v. i Unibank og senere Nordeas filial i Allerød, og fra 2003 til året efter arbejdede hun med salg og vurdering i Danbolig i Allerød.

mik.

Publiceret 13 April 2019 06:00