Der var gang i den, da Jocks 17. april markerede sin overtagelse af Bjarkesvej 3. Foto: Michael Braunstein

Der var gang i den, da Jocks 17. april markerede sin overtagelse af Bjarkesvej 3. Foto: Michael Braunstein

SE BILLEDERNE: Stor åbningsdag: Jocks er flyttet ind i 'Ferrari-huset'

Der er kommet nyt liv på Bjarkesvej 3

Af
Michael Braunstein

indflytning Der kom ikke til at gå lang tid uden liv i det karakteristiske 'Ferrari-hus' på Bjarkesvej 3 i Lillerød: Firmaet Jocks er flyttet ind - og markerede overtagelsen 17. april med et stort åbent hus-arrangement med masser af gang i den.

Jocks sælger tuning og styling til biler, også racerbiler, idet firmaet på sin hjemmeside beskriver sig selv som 'Danmarks førerende indenfor import af tuningsdele til JDM gadebiler samt high performance dele til gade, track, drag & drift biler.' Jocks har ikke salg af biler som sådan.

Ejer Claus Zibrandtsen glæder sig over, at Jocks kan give nyt liv til bygningen efter Formula Automobiles beslutning om at flytte til Lyngby.

"Vi kører biltraditionerne videre i huset, og det er vi rigtigt glade for at kunne," siger Claus Zibrandtsen.

Han overtog Jocks for ti måneder siden, hvor firmaet havde adresse i Glostrup. Siden flyttede man til Birkerød, og nu hedder det altså Bjarkesvej og Lillerød.

"Jocks har fire ansatte plus en medarbejder på deltid. Vi håber at vokse endnu mere - vi har fat i Norden nu og sigter på det europæiske marked på længere sigt," siger Claus Zibrandtsen og fortsætter:

"Vores kunder er bilentusiaster, de kan lide fede fælge og styling, og de kan komme til os med deres idéer og drømme, så kan vi føre dem ud i livet. Vi beskæftiger os meget med rådgivning og kan give teknisk support, og vi lægger vægt på den personlige kundebetjening."

Åbent hus-arrangementet 17. april trak trak masser af mennesker og spændende biler til Bjarkesvej, fra hele Danmark. De kunne ikke mindst se sjældne Ferrari-biler udstillet af Formula, og så var blandt andre bilmagasinet Boosted på pletten.

Publiceret 23 April 2019 14:30