Godt 225 var mødt frem til generalforsamlingen i Lillerød Brugsforening, hvor det her er formand Betina Clod Præstholm, der taler til forsamlingen. Foto: Michael Braunstein

Godt 225 var mødt frem til generalforsamlingen i Lillerød Brugsforening, hvor det her er formand Betina Clod Præstholm, der taler til forsamlingen. Foto: Michael Braunstein

Kvickly Allerød: 2018 gav bedre resultat end året før

Butikken på M.D. Madsensvej ligger i top 5 i Danmark, når det gælder kundetilfredshed

Af
Michael Braunstein

kvickly Kvickly Allerød havde i 2018 en lavere nettoomsætning end i 2017 - henholdsvis 184.867.000 kr. og 187.125.000 kr. - men årets resultat blev bedre i 2018 end året før: 2.627.000 kr. mod 2.458.000 kr. i 2017. I 2016 var resultatet på 2.673.000 kr.

Og efter en gennemgang af tallene godkendte de godt 225 fremmødte til generalforsamlingen i Lillerød Brugsforening 24. april da også årsrapporten for 2018 - med klapsalver.

"Grund til at være tilfreds"

Formanden for brugsforeningens bestyrelse, Betina Clod Præstholm, slog fast, at "vi har grund til at være tilfreds med resultatet."

Hun nævnte en række tiltag i det forgangne år, blandt andet nye flaskeautomater, ny frugt- og grøntkøler til økologiske varer, udskiftning af syv kølebokse og nye kundevogne.

"Lillerød Brugsforening har cirka 11.000 medlemmer, og vi kan glæde os over, at Kvickly Allerød ligger i top 5 blandt alle Kvicklys butikker, når det gælder tilfredse kunder. Jeg vil også gerne fremhæve, at vi støttede lokalsamfundet med over en halv million kroner i sponsorater i 2018, og at vi arbejder kontinuerligt med at nedbringe madspild," sagde Betina Clod Præstholm og fortsatte:

"I bestyrelsen drøfter vi mange emner, ikke mindst udviklingen af butikken og byen. Jeg vil gerne sige en stor tak for en fantastisk indsats til medarbejderne, ligesom jeg varmt takker kunderne for støtten."

"Tusind tak"

Varehusdirektør Ole Bigler konstaterede, at "der blev sat mange skibe i søen i 2018."

"De først par måneder blev lidt matte omsætningsmæssigt generelt i Coop og alle Kvickly-butikker. Vi har drøftet om det kunne have noget at gøre med introduktionen af varer til fast lavpris, men vi kan ikke forklare det rigtigt," sagde Ole Bigler.

I sin gennemgang af 2018-tallene oplyste han, at kædekontingentet steg med hen mod 500.000 kr., og at kontingentet vil stige yderligere de kommende år.

"Vi kommer alligevel ud med et bedre resultat end i 2017, og det er glædeligt. Vi er med hensyn til kundetilfredshed i top 5 på landsplan, og Kvickly Allerød har en markant høj score sammenlignet med hele Kvickly-kæden - og scoren er steget yderligere ved den seneste måling her i april. Jeg vil gerne sige tusind tak til medarbejderne og kunderne," sagde Ole Bigler og fortsatte:

"Indenfor halvandet år får Kvickly Allerød nye kassediske og kasseterminaler, og der vil også komme selv-scanner-kasser, men der skal fortsat være betjente kasser - begge muligheder skal være der."

Varehusdirektøren oplyste, at Kvickly Allerød har 180 ansatte, heraf mange unge, og at det omregnet bliver til 82 fuldtidsjob.

Spørgsmål om parkering

I debatten på generalforsamlingen blev der stillet spørgsmål om Kvicklys kommende samarbejde med OnePark.

Ole Bigler understregede, at samarbejdet udelukkende bliver sat i verden for at sikre, at så mange kunder som muligt kan få adgang til Kvicklys p-pladser, at det fortsat skal være gratis at parkere i tre timer, og at det ikke skal udløse en bøde at holde på en streg i en p-bås.

Allan Risager og Betina Clod Præstholm var på valg til bestyrelsen, og blev begge genvalgt for to år.

"Indenfor halvandet år får Kvickly Allerød nye kassediske og kasseterminaler, og der vil også komme selv-scanner-kasser, men der skal fortsat være betjente kasser - begge muligheder skal være der," sagde varehusdirektør Ole Bigler. Foto: Michael Braunstein

Publiceret 25 April 2019 10:54