Retssagen om lokalplanen for Farremosen er udsat. Foto: Michael Braunstein

Retssagen om lokalplanen for Farremosen er udsat. Foto: Michael Braunstein

Retssag om Farremosen er udsat

Ny dato er ikke på plads på nuværende tidspunkt

Af
Michael Braunstein

retssag Borgergruppen 'En grøn kommune går i sort' har stævnet Allerød Kommune, med påklage om at lokalplan 3-392 for Farremosen ikke er gyldig. Der var planlagt retsmøder i sagen 24. og 25. april, men retssagen er nu udsat.

Det bekræfter både borgergruppen og kommunen.

På Facebook skriver 'En grøn kommune går i sort':

'Allerød Kommunes advokat har anmodet om udsættelse af de planlagte retsmøder 24. og 25. april begrundet med dels noget personligt, dels noget sagligt relaterende sig til sagen, da vores sammenfattende processkrift indeholder for meget nyt - både supplerende sagsfremstilling og nye anbringender. Det er bl.a. svaret fra Erhvervsministeriet omkring manglende dokumentation samt brevet vedr. muligheden for at zonere området ift. grundvandet og ikke kun afstanden til boliger.'

Allerød Kommune oplyser, at det er korrekt, at retssagen er udsat, og at en ny dato ikke er på plads på nuværende tidspunkt.

Sagen er hovedsageligt blevet berammet påny grundet mange nye oplysninger fra den anden part kort tid inden, at fristen for sagens skriftlige forberedelse udløb, oplyser kommunen.

Publiceret 25 April 2019 08:30