Den ganske særlige stemning, som kendetegner 3.g'ernes sidste skoledag, var bestemt også til stede torsdag 16. maj på Allerød Gymnasium. Foto: Allerød Gymnasium

Den ganske særlige stemning, som kendetegner 3.g'ernes sidste skoledag, var bestemt også til stede torsdag 16. maj på Allerød Gymnasium. Foto: Allerød Gymnasium

Glade 3.g'ere fejrede sidste skoledag

Særlig stemning på Allerød Gymnasium 16. maj

Den ganske særlige stemning, som kendetegner 3.g'ernes sidste skoledag, var bestemt også til stede torsdag 16. maj på Allerød Gymnasium, hvor 3.g'erne traditionen tro fejrede, at de nu er meget tæt på målet om at få en studenterhue på hovedet.

Udklædningen i fantasifulde kostumer og hvor hver klasse har sin egen farve - rød, grøn, blå, guld, orange, gul, pink, brun, sølv - var også i år helt, som det skulle være, beretter Allerød Gymnasium.

Kl. 9.15 ankom 3.g'erne i højt humør og dejligt solskin til skolen. Jill og hendes kantineteam havde sørget for en lækker morgenbuffet. Mange af 3.g'erne havde været tidligt oppe for at tage hul på fejringen, og lidt fast føde var derfor velkomment.

Herefter var det tid til næsten-studenternes traditionelle shows, som hele skolen var inviteret med til at overvære i 'Badekarret'. Og igen i år var det imponerende, hvor mange kræfter 3.g'erne havde lagt i produktionen af de festlige shows og stærkt underholdende små film, lyder det fra gymnasiet.

Skolen havde sat en 1. præmie på højkant for bedste optræden. 1. og 2.g'erne stemte via voxvote, og vinderen blev 3.v, som vandt et gavekort til en pizza på et lokalt pizzaria til hele klassen. Mange lærere fik også overrakt små gaver og fik et farvel-og-tak kram.

Et lille oprydningshold bestående af elever fra 2.p fulgte i hælene på de festglade 3.g'ere på turen fra gymnasiet og ned til byen.

Rektor Kirsten Schiellerup glæder sig over, at det igen i år var en festlig og dejlig dag, fuld af sjov og godt humør - og altså ikke mindst fine shows.

mik.

Publiceret 16 May 2019 16:30