Fra venstre Nikolaj Bührmann og Lise Müller, SF, og Mette Abildgaard og Lars Bacher, Konservative, på Allerød Station. Pressefoto

Fra venstre Nikolaj Bührmann og Lise Müller, SF, og Mette Abildgaard og Lars Bacher, Konservative, på Allerød Station. Pressefoto

Byrødder tager del i valgkampen til Folketinget

Det er ikke bare kandidaterne til Folketinget, der er trukket i 'valgkampsuniformen' i disse dage - også medlemmer af Allerød Byråd bakker op

Det er ikke fordi byrådsmedlemmerne Lars Bacher, Konservative, og Nikolaj Bührmann, SF, er ved at gøre karriereskifte, at de i denne uge har delt folketingsbrochurer ud på Allerød Station.

Nej, de to stiller ikke op til Folketinget, men har i stedet gjort deres respektive folketingskandidater, Mette Abildgaard og Lise Müller, selskab i valgkampen.

"Når man har den politiske bacille i blodet, kan man ikke nøjes med at sidde derhjemme og se de politiske debatter. Så må man også på gaden, selvom man ikke selv er på valg," siger Nikolaj Bührmann og suppleres af Lars Bacher:

"Jeg ville gerne give Mette Abildgaard en hånd i valgkampen. Hun har gjort en rigtig flot indsats i Folketinget gennem de sidste fire år og sikret mange resultater for Nordsjælland. Det håber jeg, hun kan få lov at fortsætte med."

Mens Mette Abildgaard blev valgt ind ved seneste valg, spås Lise Müller fine chancer for denne gang at blive valgt ind som nyt folketingsmedlem, fremgår det af en pressemeddelelse.

De to kandidater er glade for opbakningen fra byrådsmedlemmerne i valgkampen.

"Det er skønt at have vores lokale byrådsmedlemmer med på gaden. De kender jo Gud og hvermand. Samtidig har jeg altid gjort meget ud af at holde en tæt dialog med alle vores konservative byrådsmedlemmer i Nordsjælland, for de har jo om nogen fingeren på pulsen i forhold til, hvilke problematikker vi også skal tage op på Christiansborg," siger Mette Abildgaard.

"Det er et vanvittig spændende valg, jeg går i møde. Efter at have siddet i regionsrådet brænder jeg for også at prøve kræfter med folketingsarbejdet. Det kan blive enormt tæt, så enhver hjælpende hånd er guld værd," lyder det fra Lise Müller.

mik.

Publiceret 24 May 2019 12:50