At være indehaver af en drive in bio er en livsstil. I højsæsonen kommer Henrik Kehlet ikke til køjs før halv tre om natten. Foto: Anne Lønstrup

At være indehaver af en drive in bio er en livsstil. I højsæsonen kommer Henrik Kehlet ikke til køjs før halv tre om natten. Foto: Anne Lønstrup

Vær med når TV 2 Lorry sender direkte fra Allerød

25. juli er det Allerød, der er i fokus på TV 2 Lorry. Lynge Drive in Bio danner rammen om den direkte udsendelse mellem 19.30-20.00, og programmet er den aften pakket med gospelsang, film, tapas og vin

Af
Anne Lønstrup

Allerødaften Borgmester Karsten Längerich har peget på sine tre yndlingssteder i sin hjemby. Og Lorry har spurgt de lokale, hvad de synes, er det bedste, Allerød har at byde på. Så torsdag den 25. juli kl. 19.30-20.00 er der særlig grund til at tænde for sit tv, for der er Allerød i fokus hos TV 2 Lorry.

Man kan også vælge at komme helt tæt på ved selv at være til stede i Lynge Drive in Bio, hvorfra udsendelsen sendes.

Henrik Kehlet, der ejer Lynge Drive in Bio, har inviteret gospelkoret Corallerne til at underholde. Der serveres tapas i samarbejde med en dygtig slagter samt et glas hvid-, rød- eller rosévin. Klokken 21.45 begynder filmen, der denne aften vil være Løvernes Konge. Af samme grund er Corallerne gået i gang med at indøve temasangen fra Løvernes Konge, som et af de numre, de vil optræde med.

”Jeg håber, at borgmesteren også dukker op, når det nu er hans tre yndlingssteder, der skal præsenteres i programmet,” siger Henrik Kehlet.

Billeder på Instagram

Han glæder sig til at byde velkommen i Danmarks eneste Drive in Bio. Når tv-kameraerne er pakket ned, byder han på bil-bingo med mulighed for at vinde slagterens bedste mørbradbøffer og oksehøjreb.

”Programmet henvender sig nok primært til et voksent publikum, og vi sørger for, at her ikke bliver alt for fyldt ved maksimalt at lade 100 biler komme ind den aften,” siger Henrik Kehlet.

Det eneste, der helst ikke må ske, er, at det bliver regnvejr. En film, der bliver afbrudt af viskerblade hvert andet sekund, er alt andet lige en mindre fornøjelse end film i den klare sommernat.

”Sidste år havde vi den mest fantastiske sæson, jeg har oplevet indtil nu. Samtidig har mange af de her influencere og bloggere opdaget os, for de er begyndt at lægge billeder op, hvor de ligger i deres biler med åben bagsmæk og drikker rosé og spiser sushi, mens de ser film,” fortæller Henrik Kehlet.

Henrik Kehlet på Kyssebroen på Lynge Drive in Bio.

Henrik Kehlet på Kyssebroen på Lynge Drive in Bio.

Overtog i 2011

Han er selv kommet i Lynge Drive in Bio igennem mange år og kendte den tidligere ejer, Ernst Bulskov, som tilbød ham at overtage forretningen.

”Jeg kan stadig huske, da Ernst ringede til mig og tilbød mig at købe Lynge Drive in Bio. Jeg stod i Super Brugsen og svarede, at jeg ikke havde penge nok til at købe. Men han sagde, at det gjorde ikke noget, vi kunne finde ud af en afdragsordning. Den samtale fandt sted i december 2010, og i april 2011 åbnede jeg for min første sæson,” fortæller Henrik Kehlet, der er superglad for sit job:

”I højsæsonen fra juni til august kommer jeg godt nok ikke i seng før halv tre om natten. Men så kan jeg jo sove længe, når det bliver januar eller jeg kan gå en tur på Caminoen, som jeg gjorde i vinter,” smiler han.

Du kan købe billetter til arrangementet på www.driveinbio.dk.

Publiceret 14 July 2019 11:00