Det kommer til at handle om indbrud, når Nordsjællands Politi møder Allerød Byråd inden byrådsmødet 29. august. Temafoto

Det kommer til at handle om indbrud, når Nordsjællands Politi møder Allerød Byråd inden byrådsmødet 29. august. Temafoto

Politiet skal tale om indbrud med Allerød Byråd

Det sker forud for byrådsmødet 29. august

indbrud Forud for byrådsmødet 29. august kommer politidirektør i Nordsjællands Politi, Jens-Christian Bülow, på besøg på Allerød Rådhus for at tale med byrådet. Det kommer til at handle om, hvad der kan gøres for at forebygge indbrud og det generelle samarbejde mellem Allerød Kommune og Nordsjællands Politi.

Borgmester Karsten Längerich glæder sig over besøget:

"Heldigvis ser vi et fald i antallet af indbrud i vores kommune. I de to første kvartaler af 2019 blev der anmeldt 79 indbrud, mens tallet for samme periode sidste år lå på 105. Men et enkelt indbrud er ét for meget," siger borgmesteren.

På mødet skal byrådet og politidirektøren blandt andet drøfte muligheden for at lave borgermøder med gode råd om, hvordan man forebygger indbrud, og Jens-Christian Bülow vil fortælle byrådet om politiets strategi for synligt og nærværende politi i gadebilledet.

"Alle der har været udsat for indbrud ved, at det er meget ubehageligt. At miste noget, man er glad for, er i sig selv meget ubehageligt, men at fremmede mennesker har været inde på dét, som burde være det tryggeste sted af alle, det er altså meget grænseoverskridende. Derfor er jeg glad for, at politiet tager opgaven så alvorligt, og at antallet er nedadgående i vores kommune," siger Karsten Längerich og tilføjer:

"Det at politiet prioriterer synlighed i gadebilledet så højt, tror jeg er en medvirkende årsag til, at antallet af indbrud er faldet. Jeg er sikker på, at jeg taler på hele byrådets vegne, når jeg siger, at vi er glade for politiets strategi."

mik.

Publiceret 16 August 2019 10:35