Lokale C.F. Mortensen sørger for countrymusik, når der er aftenåbent i bymidten i Lillerød 30. august.

Lokale C.F. Mortensen sørger for countrymusik, når der er aftenåbent i bymidten i Lillerød 30. august.

Bymidten bliver forvandlet til det vilde vesten

Man kan opleve alt fra rodeotyr og hesteskokast til linedance og countrymusik, når der er aftenåbent i bymidten i Lillerød 30. august

Af
Michael Braunstein

wild west Temaet er 'Wild West', når Allerød Handelsforening har aftenåbent i bymidten i Lillerød fredag 30. august fra kl. 17-21. Og bymidten bliver i den grad forvandlet til det vilde vesten - med pynt i gaderne, vilde tilbud i butikkerne og masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Blandt de fornøjelige indslag vil være rodeotyr på tid - for såvel børn som voksne - hesteskokast, sømbjælke og en guldmine, hvor der kan vaskes 'guld', der kan ombyttes til en 'guldmønt', som man kan få med hjem.

Stutsborg Rideskole tilbyder ponyture mellem kl. 17-19 og Allerød Linedance giver den gas kl. 18.

Lokale C.F. Mortensen sørger for endnu mere stemning med countrymusik fra kl. 19.00-19.30 og fra kl. 20.00-20.30.

Der vil også være spændende tilbud på det kulinariske område. Eksempelvis er der hos Skjold Burne whisky saloon udenfor og 'running rum' indenfor.

Vind øl og en tur i en Ferrari

Som om alt dét ikke var nok, lades der op til 'Herre Lækker Lørdag' 21. september i bymidten. Salget af nøgler til en særlig konkurrence 21. september starter nemlig ved aftenåbent.

Konkurrencen går ud på, at alle med en indkøbt nøgle møder op hos Mr. Allerød på 'Herrelækker Lørdag' fra kl. 12.00, og dén person hvis nøgle passer til et aflåst bur på en palle, vinder det der står på pallen. Hvad der står på pallen? 360 specialøl fra Skovlyst.

Nøglerne kan købes fra 30. august hos Mr. Allerød. Hver nøgle koster 30 kr.

'Herre Lækker Lørdag' byder også på blandt andet 'Ramblin' Bandits', foodtrucks og besøg af Ferrari Owners Club, der stiller op på 'Øen' med deres vilde biler - her kan man også deltage i en konkurrence om en tur i en Ferrari.

Publiceret 25 August 2019 06:15