Det nye firma – SOMMEROGFRITID – formidler sommerhustilsyn og/eller havehjælp til sommerhusejere i hele Allerød Kommune. Senere på året kommer der flere services til.
Det nye firma – SOMMEROGFRITID – formidler sommerhustilsyn og/eller havehjælp til sommerhusejere i hele Allerød Kommune. Senere på året kommer der flere services til.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nystartet firma søger 20–30 medarbejdere fra Allerød

SOMMEROGFRITID formidler serviceydelser til hus- og sommerhusejere

20-30 medarbejdere fra Allerød. Dét er, hvad det nystartede firma SOMMEROGFRITID søger.

SOMMEROGFRITID er 100 procent danskejet, og den ene af de to iværksættere, René Voss, siger:

“Som formidler af serviceydelser til hus- og sommerhusejere i Allerød Kommune skal vi bruge omkring 20–30 personer til at servicere kunderne med havehjælp og/eller tilsyn af sommerhus og hus.”

René Voss fortsætter:

“Jobbene er ikke hårde fysisk, og arbejdsmængden vil typisk være på 5–15 timer om ugen. Helt ideelt til f.eks. personer i den 3. alder. Motivationen skal ligge i dét at blive en del af en social sammenhæng, og dét at have noget at stå op til og virke for. At man så også tjener en pæn skilling ved det, gør jo kun det hele meget sjovere.”

“Vi skeler hverken til alder, status eller etnicitet – kun om personerne kan optræde som gode ambassadører og hjælpere via udstrakt service og omhyggeligt arbejde.”

Ifølge René Voss skal man hverken være gartner eller tømrer for at få en hjælper-aftale med SOMMEROGFRITID.

“Det er tale om lettere fysisk arbejde, så alt hvad du behøver er lidt generel haveerfaring, og så skal du af sikkerhedshensyn have en ren straffeattest samt tale og forstå dansk,” siger René Voss og fortsætter:

“Troværdighed, tryghed og nemhed er nøgleord for kunderne. Derfor skal du også dokumentere dit arbejde over for dem. Det sker ved, at du på din mobiltelefon udfylder et tjek-skema og tager nogle simple status-fotos, som du sender til kunderne. Alt sammen på et plan, hvor alle kan være med. Det vigtigste er, som sagt, at du har mod på og lyst til at gøre et godt stykke have- og/eller tilsynsarbejde.”

“Gå ind på vores hjemmeside – www.SOMMEROGFRITID.dk – og læs mere om, hvor nemt og uforpligtende du kan komme i gang. Når jeg siger uforpligtende mener jeg naturligvis ikke selve arbejdet, men derimod arbejdstiden, som du selv suverænt kan disponere og sætte en max-grænse for,” siger René Voss.

Publiceret: 15. Marts 2017 14:05

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere