Virksomheden Papiruld Nordsjælland er nomineret til Årets Håndværker 2017 i kategorien ’Årets Isolatør’.
Virksomheden Papiruld Nordsjælland er nomineret til Årets Håndværker 2017 i kategorien ’Årets Isolatør’.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Papiruld Nordsjælland nomineret til Årets Håndværker 2017

Virksomheden er med på Lynge Messen

Virksomheden Papiruld Nordsjælland er nomineret til Årets Håndværker 2017 i kategorien 'Årets Isolatør'. Dermed er Papiruld Nordsjælland blandt de seks finalister, der er med i opløbet om at vinde den fornemme titel.

Papiruld Nordsjælland er således blandt de i alt 102 håndværksfirmaer fordelt på 17 fagkategorier, som har fået bedst respons fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen anmeld-håndværker.dk, der også er stifter af prisen.

“Vi er selvfølgelig utroligt stolte over at være nomineret i år og glade for, at vores kunder har lyst til at udtrykke deres tilfredshed med en bedømmelse på Anmeld Håndværker. Vi arbejder hver dag hårdt på at give vores kunderne den bedste service, og vi opfordrer alle vores kunder til at benytte denne digitale form for mund-til-mund-anbefaling - derfor er vi meget glade af denne anerkendelse,” siger entreprisechef i Papiruld Nordsjælland, Andreas Jensen.

Awardshowet finder sted 4. april i Cirkusbygningen, hvor en række kendisser kaster glans over showet, når priserne skal overrækkes, ført an af Vild Med Dans-vært Claus Elming som er aftens konferencier.

Papiruld Nordsjælland har en stand på Lynge Messen.

Publiceret: 20. Marts 2017 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt