Radikale Venstre melder ud, at de foretrækker, at det bliver Venstres Karsten Längerich, der sætter sig i borgmesterstolen her på Allerød Rådhus.
Radikale Venstre melder ud, at de foretrækker, at det bliver Venstres Karsten Längerich, der sætter sig i borgmesterstolen her på Allerød Rådhus.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Radikale Venstre peger på Karsten Längerich

Partiet melder ud om hvem man foretrækker som borgmester

Radikale Venstre melder ud, at partiets foretrukne borgmesterkandidat er Karsten Längerich fra Venstre.

'Radikale Venstre ønsker et byråd, hvor fokus er på at prioritere daginstitutioner og skoler samt ældre, erhvervsudvikling med omtanke og en langsigt, visionær udvikling af en bæredygtig kommune,' hedder det i en pressemeddelelse, der er underskrevet af Henrik Kragelund Jansson, Jytte Agerup, Merete Them Kjølholm, Klaus Fisker og partiforeningens formand Poul Fischer.

'Vores samtaler har givet os troen på, at Karsten Längerich vil være i stand til at stå i spidsen for denne opgave, der kræver et bredt samarbejde henover midten,' hedder det i pressemeddelelsen, der fortsætter:

'Vi ser frem til et godt samarbejde og vil naturligvis holde Karsten Längerich op på hans løfte om at sikre et bredt samarbejde - og vi vil arbejde for at sikre flest mulige radikale aftryk på det fremtidige Allerød.'

Publiceret: 13. November 2017 09:28

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

Valget netop nu