Netto åbner med et brag

Flytningen til Allerød Stationsvej 11 markeres med jazz, kaffe, rundstykker, smagsprøver og åbningstilbud

Af
Michael Braunstein

Der er lagt op til et brag af en åbningsfest, når Netto flytter fra Allerød Torv og åbner i helt nye lokaler på Allerød Stationsvej 11 torsdag 16. marts kl. 8.00.

'Kunderne kan blandt andet glæde sig til et stort udvalg af frisk frugt og grønt alle ugens syv dage og altid mere end 70 slags kød, fisk og fjerkræ – herunder kød fra vores basisserie og fra det lækre Premieur-udvalg. Derudover vil der altid være et stort udvalg af frisk brød og lækre kager fra Brødhuset', skriver Netto i en pressemeddelelse.

Det er butikschef Natascha Kaa på 31 år, der står i spidsen for butikken. Hun startede sin karriere i Netto for 10 år siden, har siden 2000 været butikschef, og har de sidste to år været butikschef i Netto på Allerød Torv i bymidten i Lillerød.

Natascha Kaa siger, at både hun og resten af personalet glæder sig meget til at byde gamle og nye kunder velkommen i den nye, moderne butik, hvor der er fokus på gode indkøbsoplevelser. Personalet vil være de samme kendte ansigter som i den tidligere butik.

Den nye butik har et salgsareal på 928 kvm. Det er ensbetydende med en rigtig flot og overskuelig butik med god plads til at komme rundt, anfører Netto og påpeger, at der er gode parkerings-faciliteter og tilkørselsforhold, idet der er ca. 70 p-pladser ved butikken.

På åbningsdagen holder Netto åbent fra kl. 8-20. Her vil Nettos jazzorkester spille op til en festlig dag. Fra kl. 7.30-8.00 vil der blive serveret kaffe og rundstykker udenfor til de morgenfriske, og hele dagen vil der være lækre smagsprøver og mange attraktive åbningstilbud.

Den daglige åbningstid bliver fra kl. 7-20 alle ugens dage.

Publiceret 06 March 2017 11:45

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV