Spændende navn på Allerød Bibliotek:

Katinka

Oplev et af dansk musiks nye stærke navne på en aften med både snak og livemusik

Af
Michael Braunstein

Allerød Bibliotek og GAFFA Library Sessions præsenterer et af dansk musiks nye stærke navne, Katinka, i musikalsk dialog med GAFFA's journalist Henrik Tuxen. Det sker på Allerød Bibliotek onsdag 29. marts kl. 19.30.

I et portræt af musikeren Katinka skriver GAFFA:

'Hun skriver sange, som har fået anmeldere til at sammenligne hende med C.V. Jørgensen og Anne Linnet. Men at hun endte som musiker, er i virkeligheden mere eller mindre tilfældigt.'

Den unikke mulighed for at opleve Katinka omfatter halvanden times solo-interview blandet med akustiske live-numre, meget tænkeligt fremført på hendes 'trademark', ukulelen. Efterfølgende er der mulighed for spørgsmål fra publikum og bagefter 'meet'n'greet' og selfies, som det udtrykkes i en pressemeddelelse.

Katinka er et af de mest omtalte nye navne de seneste par år. Med sin meget personlige og originale stil har hun - med band - først vundet Karrierekanonen i 2015 og senere fået et stort publikum rundt omkring i landet. Katinka optrådte blandt andet ved Kronprinsparrets pris i 2015.

Hun har udgivet flere sange som mindre udgivelser, men udkommer med sit første solo-album i foråret 2017. Katinka vandt en Steppeulv som 'Årets håb' ved prisuddelingen i januar 2017.

Billetter til 75 kr. kan købes på www.bibliotek.alleroed.dk eller på enten Allerød Bibliotek eller Lynge Bibliotek.

Publiceret 06 March 2017 14:48

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV