Allerød-borger nummer 25.000:

Vi faldt hurtigt for Allerød

“Vi kan rigtig godt lide den kombination af by og skov, der er i Allerød – også for børnenes skyld,” siger Thomas og Maria Mattebjerg Jacobsen

Af
Michael Braunstein

Allerød Kommune har rundt borger nummer 25.000. Det er sket med tilflytningen af familien Mattebjerg Jacobsen, der hurtigt faldt for kommunen.

“Vi har faktisk længe kigget i området i og omkring Allerød, og vi fandt hurtigt ud af, at Allerød var super hyggelig,” siger Thomas Mattebjerg Jacobsen og uddyber:

“Både min kone og jeg er oprindeligt fra Bornholm, og vi kan rigtig godt lide den kombination af by og skov, der er i Allerød – også for børnenes skyld. Vi kender faktisk en del bornholmere, som netop er flyttet til Allerød – heriblandt min fætter.”

Borgmester Jørgen Johansen byder familien velkommen:

“Det er med stor glæde, at jeg siger velkommen til familien. Denne familie viser jo blot, at det er attraktivt at flytte til kommunen, og vi oplever da også en stor efterspørgsel efter boliger i Allerød.”
“Når vi bliver flere borgere, skaber det vækst, og vigtigere endnu skaber det liv og aktivitet her i byen,” siger borgmesteren.

Allerød Kommune bidrager positivt til den samlede vækst i Hovedstadsområdet, og der er stor efterspørgsel på boliger, hvilket en stigende befolkningskurve er bevis på, påpeger kommunen i en pressemeddelelse.

Allerød har udfordringer med at følge med i den efterspørgsel, der er på boliger i kommunen, hvilket en ambitiøs by- og boligudbygningsplan skal være med til løse. Derudover har borgmester Jørgen Johansen og erhvervsminister Brian Mikkelsen netop drøftet den liberalisering af Fingerplanen, der er i høring nu.

“Alle kommuner er optaget af evnen til at tiltrække nye borgere, fordi en positiv tilgang er vigtig for fremtidens vækst i kommunerne. Vi ved at boligudbygning er afgørende for at bevare Allerød som en attraktiv bosætningskommune. Derfor er vi glade for, at kommunen får flere muligheder for at udbygge og skabe nye boliger,” siger Jørgen Johansen.

Fra venstre Karla Mattebjerg Jacobsen (3 år), borgmester Jørgen Johansen, mor Maria Mattebjerg, 1-årige Pelle Mattebjerg Jacobsen og far Thomas Mattebjerg Jacobsen.

Fra venstre Karla Mattebjerg Jacobsen (3 år), borgmester Jørgen Johansen, mor Maria Mattebjerg, 1-årige Pelle Mattebjerg Jacobsen og far Thomas Mattebjerg Jacobsen.

Publiceret 05 April 2017 15:00

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV