Late Night med Oktoberfest-stemning

Allerød Handelsforening inviterer til masser af aktiviteter i bymidten for små og store 29. september

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Der bliver Oktoberfest-stemning i hele bymidten i Lillerød 29. september, når Allerød Handelsforening inviterer til Late Night.

På Allerød Torv vil der være øl-telt med udskænkning, man kan opleve Heidi'er, og musikken til dagen leveres af 'Prosit' og en DJ fra HCDisco.

Der bydes også på madvogne, Kvickly har ølsmagning med specialøl, og Danske Bank har et særligt kaffe-tiltag.

Børnene er der også tænkt på: Der er gratis hoppeborg, og Jungle Jim underholder med tryllekunster.

“Vi glæder os rigtigt meget til Late Night 29. september - ikke mindst efter sidste vores seneste arrangementer, hvor vi virkelig har mærket, hvordan Allerød-borgerne bakker op. Det håber vi, at de vil gøre igen,” siger formanden for Allerød Handelsforening, Lene Krogh.

Oktoberfest-temaet 29. september er tænkt som et festligt og afslappet indslag i byen, påpeger Lene Krogh.

“Vi ser frem til, at mange møder frem for at nyde godt af butikkernes tilbud, underholdningen og mulighederne for at støde ind i familie, venner og bekendte i bymidten. Vi lægger op til afslapning for hele familien. Og skulle man vælge at møde op i Oktoberfest-tøj, skal man være så hjertelig velkommen,” siger Lene Krogh og fortsætter:

“Temperaturen er god og positiv i handelsbyen Lillerød. Der er masser af positive tilkendegivelser og tiltag i byen, blandt andet flere initiativer under udvikling i flere butikker og ejendomme. Jeg ser lyst på fremtiden.”

“Nu gælder det i første omgang Late Night 29. september, hvor jeg glæder mig til igen at se bymidten sprudle af liv og aktivitet,” siger handelsformanden.

Publiceret 24 September 2017 11:45

SENESTE TV