Valgdebat med TV2 Lorry - og valgcafé

Det hele foregår på Allerød Gymnasium 8. november

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

På sin tur rundt til samtlige kommuner i dækningsområdet besøger TV2 Lorry onsdag 8. november Allerød. Her vil der både være valgdebat, der sendes live, og efterfølgende valgcafé, begge dele på Allerød Gymnasium.

Valgdebatten finder sted fra kl. 15.00-15.40. Alle er velkomne som tilskuere. Debatten finder sted i fællesområdet på Allerød Gymnasium, umiddelbart inden for hovedindgangen. Det er en god idé at komme i god tid og finde en siddeplads.

Læs også: Justitsministeren til Allerød

'Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen, og som er vigtige for jer, der bor i Allerød Kommune. Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Marco Houlind fra TV2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads til, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen,' lyder det fra TV2 Lorry.

Tre runder i debatten

Nyhedsredaktør Hans Nørgaard, TV2 Lorry, siger til Allerød Nyt, at valgdebatten bliver delt ind i tre runder.

“I første runde handler det om skoler og faldende elevtal - og om hvorvidt man skal bygge en ny skole. Her deltager borgmester Jørgen Johansen, K, Miki Dam Larsen, Socialdemokratiet, Klaus Fisker, Radikale Venstre, Nikolaj Bührmann, SF, og Else Marie Madsen, Dansk Folkeparti,” siger Hans Nørgaard og fortsætter:

“I anden runde sætter vi fokus på sagen om Pankas' asfaltværk i Farremosen. Her får talsmand for modstanderne, Thomas Frisch, mulighed for at sparke debatten igang. I debatten deltager også Jørgen Johansen, Miki Dam Larsen, Lea Herdal, Alternativet, og Rasmus Keis Neerbek, Enhedslisten.”

“Det handler om ældrepolitik, høj gennemsnitsalder og serviceniveau i runde tre. Her deltager Jørgen Johansen, Miki Dam Larsen, Klaus Fisker, Karsten Längerich, Venstre, og Jesper Hammer, Nye Borgerlige.”

“Til allersidst vil vi gerne tale lidt om konstituering, hvis der er tid til det,” siger Hans Nørgaard, der glæder sig til Lorrys besøg i Allerød.

Hvis man ikke har tid til at komme til Allerød Gymnasium klokken 15.00, har man flere muligheder for at følge debatten, oplyser TV2 Lorry: Debatten sendes live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Debatten vil efterfølgende være at finde på Lorrys hjemmeside.

Valgcafé bagefter

Efterfølgende inviterer Allerød Gymnasium byens borgere og repræsentanter fra alle de opstillede partier i Allerød indenfor til en valgcafé fra kl. 16.00-17.30.

Her kan Allerød-borgerne komme forbi, møde deres lokalpolitikere og få en snak med dem over en kop kaffe og et stykke kage.

“Konceptet vil være et hyggeligt og afslappet café-inspireret arrangement. Vi håber, at mange har lyst til at dukke op og diskutere politik med deres lokale kandidater,” siger uddannelsesleder på gymnasiet, Line Bach.

Publiceret 24 October 2017 11:45

SENESTE TV