Ros og stjerner til ’Fritz Hansen Folket’

Mungo Park-opsætningen har fået flot modtagelse

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Med kommentarer som 'Jeg er på toppen over forestillingen Fritz Hansen folket!' og 'Det er så gennemtænkt og efterlader ingen argumenter u-udfordrede' fra publikum, har Mungo Parks forestilling 'Fritz Hansen Folket' vist sig værdig som sæsonens første premiere og den ny teaterchef Lasse Bo Handbergs første produktion i Allerød.

Og det er ikke kun publikummerne fra salen, som roser Mungo Parks nyskrevne dramatik. Også mediernes anmeldere er betagede, fremgår det af en pressemeddelelse fra Mungo Park:

''Pokkers seværdig', 'holdet spiller røven ud af bukserne' og 'boblende morsom', skriver Børsens Lars Wallenberg og kaster fem stjerner efter forestillingen.'

Pressemeddelelsen fortsætter:

'Det synes ikke at begrænse anmelderiet, at kritikerne er ganske unge, for hos de unge bloggere er begejstringen lige så stor. Den unge teaterblog Den 4. Væg giver fire stjerner og opfordrer folk til at skynde sig: 'skynd dig ind og se den', 'intelligent perle af en satireforestilling'.'

Den gode omtale kan mærkes på billetsalget. Alle kalendersatte forestillinger er næsten udsolgt, men hvis man er hurtig, kan man stadig nå at sikre sig et par billetter inden jul. 'Fritz Hansen Folket' spiller igen i det nye år, både i Allerød, Gladsaxe og på Frederiksberg. Tjek Mungo Parks hjemmeside.

Publiceret 29 November 2017 14:45

SENESTE TV