Farlige kanonslag fundet i Gydevang

Politiet tilkaldte 1. januar Forsvarets ammunitionsryddere

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Fire farlige kanonslag blev 1. januar fundet i Gydevang i Lillerød. Politiet vurderede, at de uaffyrede kanonslag var ustabile, fordi de var våde, og ammunitionsryddere fra Forsvaret blev derfor tilkaldt.

“Vi fik en anmeldelse om fundet kl. 9.15. De fire uaffyrede kanonslag er tilsyneladende hjemmelavede og på størrelse med en paprulle i midten af en køkkenrulle,” siger Henriette Døssing, kommunikations- og pressekonsulent hos Nordsjællands Politi til Allerød Nyt.

Læs også: Alvorligt uheld: Mand påkørt af bil

“Hvis man finder flere kanonslag af slagsen, skal man kontakte politiet på 114,” opfordrer Henriette Døssing.

Forholdsvis rolig nytårsaften og -nat

Nytårsaften og -nat blev ellers tilsyneladende nogenlunde rolig i Allerød Kommune.

“Nytårsnat var relativt rolig i området Allerød, Hillerød og Gribskov kommuner,” oplyser politikommissær Morten Riisager fra Nordsjællands Politi.

Han tilføjer, at der var mange anmeldelser om folk, der skød fyrværkeri af, og om berusede mennesker, der festede, men intet af alvorlig grad.

En postkasse blev dog sprængt i luften på Anemonevej i Lillerød torsdag i tidsrummet mellem kl. 21.30-22.00. Anmelderen hørte et brag, og det kunne konstateres, at postkassen var sprængt og spredt i stumper ud over et stort område.

Også for Nordsjællands Brandvæsen blev nytåret forholdsvis roligt.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis måtte brandvæsenet dog rykke ud lige efter kl. 18.00 til Plejecenter Skovvang i Lillerød, hvor røgen fra en stjernekaster havde sat en brandalarm i gang.

Og kl. 3.00 var der melding om, at et fyrværkeri-batteri stod i flammer på Lyngevej. Brandfolkene kunne dog hurtigt returnere til brandstationen.

Publiceret 02 January 2018 11:35

SENESTE TV