Det her er angiveligt flugtbilen. Allerød Nyt har sløret nummerpladen, da den hører til en anden bil. Nicolai Hess Pedersen fulgte bilen og tog billeder af den.
Det her er angiveligt flugtbilen. Allerød Nyt har sløret nummerpladen, da den hører til en anden bil. Nicolai Hess Pedersen fulgte bilen og tog billeder af den.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Røveri blev til tyveri

I første omgang kaldte Nordsjællands Politi det et røveri hos guldsmedeforretning Karin Hermansen, men har sidenhen nedjusteret det til tyveri

Torsdag aften var dele af bymidten i Lillerød spærret af. Det skyldtes et tyveri hos guldsmedeforretningen Karin Hermansen, hvor en mand slap væk med en stribe dyre smykker. Nordsjællands Politi vil ikke oplyse, hvor meget der er stjålet for.

Det var i første omgang klassificeret som et røveri, men Nordsjællands Politi fortæller nu, at det bliver betegnet som et butikstyveri, da ingen er kommet til skade eller blevet truet.

En mand kom ind i forretningen, henvendte sig til en ekspedient og fik fremvist en masse smykker. Han tager billeder af nogle af dem.

Ifølge Nordsjællands Politi griber han lige pludselig ud efter nogle af smykkerne og løber sin vej. Han løber igennem porten ved Skjold Burne, og her træder han ind i en bil, hvor der er en anden person i.

Bilen er en blålig Citroén C4, som Nicoali Hess Pedersen nåede at få et billede af. Nummerpladen er ifølge politiet fra en anden bil.

Der er opgivet følgende signalement af gerningsmanden:

Det er en mand, angiveligt af afrikansk afstamning. Han er cirka 30 år og omkring 1,90 meter høj. Nogle kalder ham muskuløs, andre siger slank, fortæller politiet.

Hudfarven er sort, håret er kort og sort, og han bar en sort kasket med hvid skygge og et ukendt hvidt symbol på kasketten. Han bar sorte solbriller med hvide eller guldfarvede brillestænger.

Han havde en sort cardigan på, en hvid t-shirt, sorte bukser og sorte sko. Hvis man har nogle oplysninger, så kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

Publiceret: 12. Juni 2017 15:22
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt