Der blev gået til den ved lørdagens østdanske mesterskaber i cross. Foto: Jørgen Overgaard
Der blev gået til den ved lørdagens østdanske mesterskaber i cross. Foto: Jørgen Overgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se billederne: Blovstrød Løverne lagde græs til de Østdanske Crossmesterskaber

Midt i al juletravlheden har Blovstrød Løverne haft lidt ekstra travlt med at forberede og afholde de Østdanske Cross-mesterskaber for ungdom

Det var i år Blovstrød Løverne, der lagde græs til de danske mesterskaber for ungdom i cross i den forgangne weekend. Vejret viste sig fra sin pæne side, så de mange tilskuere kunne både nyde vintersolen og de spændende løb. Med godt 150 deltagere fordelt på fire starter, var der rigeligt at følge med i.

Løberne blev sendt ud på en rute, der både bestod af græs og mudrede stier i skoven kombineret med et par gode stigninger. Der var derfor godt med udfordringer for løberne, der kæmpede for de gode placeringer.

Fik du læst: SuperBrugsen ønskede glædelig jul på Lyngehus

For Blovstrød Løvernes egne løbere blev det en god dag med en masse flotte placeringer og medaljer.

Den første løve i ilden var Linnea Funk Larsen, der i klassen P10 blev en suveræn vinder. Ligeså flot klarede storebror Malthe Funk Larsen det i klassen D12, da han i den næste start ligeledes vandt sin klasse.

For pigerne i klassen P13 rakte det ikke til individuelle medaljer, men flotte præstationer fra Kajsa Sophie Grønberg Christensen, Mathilde Mikkelsen og Hedda Kärner Grooss gjorde, at det blev til en flot andenplads i holdkonkurrencen.

Fik du læst: Mænd blev sat til at slukke bål i indkørsel

Hos drengene i D15 viste Gustav Mørch, at han er på vej tilbage efter en længere skadesperiode, da han kom på en flot tredjeplads.

Det blev også til en andenplads i holdkonkurrencen for D19 sammen med Malte Kjær Hemmingsen og Lasse Falck Weber.

I klassen P17 leverede Augusta Marie Grønberg Christensen også en rigtig flot præstation, da hun efter et veldisponeret løb vandt sin klasse. Sammen med Mathilde Winther og Eva Schmidt blev det også til en tredjeplads i holdkonkurrencen for P19.

hhs

Publiceret: 18. December 2017 12:58
Leveret af Furesø Avis
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

Bøger
Forsiden netop nu