Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SE BILLEDERNE: Glade tårne lyser op i bymidten

Bogtårne blev indviet tirsdag med fernisering og tårnvandring

Bibliotekschef Annette Godt bød velkommen på Allerød Bibliotek og viste derefter rundt, da bogtårnene i bymidten i Lillerød tirsdag blev indviet med fernisering, tårnvandring og klapsalver.

11 tredjeklasser har - sammen med kunstneren Ole Grøn - fortolket litteratur på 11 bogtårne, der er stillet op som litterære fyrtårne i bymidten. Og de glade tårne, der lyser lystigt op i bybilledet, blev taget nøje i øjesyn og bedømt og rost af en pæn flok deltagende børn og voksne.

Bogtårnene er blevet til som en del af børnelitteraturfestivalen Allerød Læser, der fortsætter 12. april med 'Frikadellebibliotek' med ABC-koncert for hele familien med Sille og Palle efterfulgt af fællesspisning.

Fredag 13. april kl. 15.00-18.00 byder biblioteket velkommen i 'Helvede' med det traditionsrige arrangement 'Træd ind i fortællingen'. Denne gang levendegøres Kenneth Bøgh Andersens 'Djævelens Lærling'. 'Det bliver fandens til fest og helt ad helvede til,' hedder det i en omtale fra biblioteket. Man kan møde forfatteren selv, hvis man tør. Arrangementet er gratis.

Lørdag 14. april kl. 11.00 runder Sigurd Barrett ugens litteratur-festligheder af med sit store ABC-show. Koncerten varer 30 minutter, og efter koncerten skriver Sigurd autografer. Billetter koster 100 kr.

Billetter kan købes på Allerød Biblioteker eller på hjemmesiden bibliotek.alleroed.dk.

Publiceret: 11. April 2018 10:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt