Tøndeslagningen i Lynge er i fuld gang. Foto: Michael Braunstein
Tøndeslagningen i Lynge er i fuld gang. Foto: Michael Braunstein
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se billederne: Tønderne fik tæsk i Lillerød, Lynge og Blovstrød

Masser af fantasifulde fastelavns-udklædninger

Fantasien foldede sig fantastisk ud i februar-kulden, da fastelavns-arrangementerne indtog Allerød Kommune: Der var den ene prægtige udklædning efter den anden ved tøndeslagningerne i Lillerød, Lynge og Blovstrød.

I Lillerød foregik det lørdag på M.D. Madsensvej ved Kvickly, hvor der blev gået til tønderne i to aldersgrupper. Bag arrangementet stod Rema 1000, Kvickly og Allerød Handelsforening, og der var præmier til kattedronninger og -konger ved alle fire tønder, ligesom der blev uddelt kakao og fastelavnsboller til alle.

I Lynge gik det samme dag løs på Lynge Bytorv ved SuperBrugsen, hvor børnene også var inddelt i aldersgrupper. Der var flotte præmier til de bedst udklædte, og der blev blandt andet budt på gratis kakao og boller.

Også i Blovstrød var der stor fastelavnsfest, traditionen tro arrangeret af Blovstrød Menighedsråd. Festen fandt sted søndag ved Blovstrød Kirke med deltagelse af Engholm FDF Brassband. Der var ophængt fire tønder, og der blev budt på fastelavnsboller, saftevand og kakao.

Publiceret: 12. Februar 2018 10:24

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt