Repræsentanter for kommunens afgangselever.
Repræsentanter for kommunens afgangselever.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sidste skoledag for 350 elever

Omkring 350 afgangselever fra 9. klasse har sidste skoledag. I Allerød har der i mange år været arrangeret sidste skoledags fester, og det sker også i år. Det er SSP, Klub Allerød, ansatte i kommunens fritids-/ungdomsklubber, SSP-lærere og andre garanter for.

“Vi er meget stolte af at kunne skabe rammerne omkring 9. klassernes sidste skoledag, og dermed sende dem godt af sted på deres videre rejse i livet og ikke mindst imod et mere ”voksent liv”, med hvad dertil hører af glæder og udfordringer,” skriver arrangeørerne i en pressemeddelelse.

Sidste skoledags arrangementet begynder tidlig eftermiddag 24. maj og varer til langt ud på aftenen. I år er det faktisk 25. gang, at festen holdes.

Som sidste år har man valgt at bruge området ved naturscenen bag Ravnsholtskolen til rammen for festlighederne. Arrangementet ved Naturscenen starter kl. 12.30. Undervejs er der som altid live musik med Karaoke Band, som de unge på scenen kan synge karaoke til. I løbet af eftermiddagen får man desuden besøg af Eebz feat. Bar Z, der bl.a. fyrer hits som “Fredag”, “Det de ik' forstår” og “Oh my god” af.

Eftermiddagsarrangementet varer indtil cirka kl. 16.30, hvorpå klasserne går hver til sit og nogle holder fællesspisning rent privat.

9. klasserne skal dog også have en “dessert”, Derfor åbner Klub Vest kl. 21.30-01.00 dørene for en ren 9. klasses VIP diskoteksfest.

Her vil voksne pædagoger fra Klub Allerød og Hobbitten samt SSP Gademedarbejdere være til stede i og udenfor klubben for at sørge for ro og orden.

Publiceret: 17. Maj 2017 08:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere