Det var to glade modtagere af Stutsborg Rideklubs frivillighedspris 2018. Pressefoto
Det var to glade modtagere af Stutsborg Rideklubs frivillighedspris 2018. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skulderklap: Ridepiger blev hædret for deres store indsats

Amalie Morresco og Alma Milton blev belønnet for deres arbejde med at arrangere et luciaoptog

“Mange kunne have fået den, men vi har valgt, at prisen i år går til to, som har lagt hjerteblod i at udvikle et Lucia-arrangement for deres kammerater,” sådan lød begrundelsen, da Amalie Morresco og Alma Milton fik tildelt Stutsborg Rideklubs frivillighedspris 2018. Prisen blev uddelt ved klubbens generalforsamling, hvor de to piger blev hædret for, at de i december arrangerede et Luciaoptog, hvor de blandt andet selv stod for indkøb, salg af varme drikke, træning af deltagerne og organiseret af musik og sang.

Fik du læst: Flere vil bo i Lynge: Nyt boligområde på vej

“I gjorde det helt selv piger - lige fra I var på kursus til arrangementet var overstået, I fik kun hjælp, når I bad om det, og det var et flot og stemningsfyldt Luciaoptog. Det var en fornøjelse at opleve jer på AIUs unglederkurset, hvor I som de tidligere deltager var engageret og kom med masser af input,” lød det fra formand for Stutsborg Rideklub, Dorte Paludan, da hun overrakte prisen

Mange kandidater

I sin tale roste Dorte Paludan også Amalie Morresco og Alma Milton for altid at hjælpe deres yngre kammerater og for altid at give en ekstra hånd med, når der er brug for det. Og selvom de to piger havde gjort en stor indsats, fortalte formanden også, at der havde været mange værdige kandidater til prisen:

Fik du læst: De svensker pister blev indtaget af 100 børn og unge i Allerød

“På Stutsborg er vi rigtig heldige. Det er sjældent, vi mangler frivillige. Der er som regel hænder nok, også til en masse ting vi andre tager for givet. Det er altid svært at skulle fremhæve nogen frem for andre, for alle er vigtige.”

kp

Publiceret: 07. Marts 2018 05:00
Leveret af Furesø Avis
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt