Sigma Swim Allerød-svømmer til LA

Marie Hendriksen skal deltage i Special Olympics World Summer Games

Af
Af Michael Braunstein

Marie Hendriksen fra Sigma Swim Allerød er blandt de 19 idrætsudøvere fra Region Hovedstaden, der skal repræsentere Danmark ved Special Olympics World Summer Games 2015, der afvikles fra 25. juli til 2. august i Los Angeles.

I alt deltager 69 danske idrætsudøvere i Special Olympics World Summer Games, der betegnes som verdens største sportsbegivenhed i 2015.

Danmarks deltagelse i World Games er arrangeret af Dansk Handicap Idræts-Forbund, og breddechef Søren Jul Kristensen er chef de mission for holdet. Han ser frem til at følge de danske atleter i Los Angeles.

"Der venter holdet en oplevelse for livet, både sportsligt og kulturelt. Første del af turen byder på et ophold i Solvang, og det bliver med garanti både sjovt og lærerigt. Derefter går turen til Los Angeles, og selve World Games kommer simpelthen til at sprænge alle rammer for, hvad vores atleter tidligere har oplevet," siger Søren Jul Kristensen.

World Games indledes med en åbningsceremoni lørdag 25. juli i Los Angeles Memorial Coliseum, hvor stjerner som Avril Lavigne og Stevie Wonder optræder. USA's førstedame, Michelle Obama, vil desuden tale til de 7.000 atleter, der kommer fra 177 lande verden over.

Publiceret 12 July 2015 09:00