Team Christoffer under KMD Ironman Copenhagen. Foto fra Team Christoffers Facebook-side.

Team Christoffer under KMD Ironman Copenhagen. Foto fra Team Christoffers Facebook-side.

Team Christoffer:

Vi kommer igen

Far og søn fra Allerød måtte udgå af KMD Ironman Copenhagen

Af
Af Michael Braunstein

Team Christoffer med far og søn fra Allerød - Donald La Verne og Christoffer Smith - måtte udgå undervejs, da de stillede op i KMD Ironman Copenhagen.

'Tusind tak for al jeres opbakning op til Ironman i København og under selve eventet', skriver Team Christoffer på teamets Facebook-side, hvor man også kan læse, og Donald og Christoffer nåede 3800 meter svømning, 100 km. cykling og 15 km. løb.

'Det var en fantastisk oplevelse - og selv om teamet ikke gennemførte i går - primært pga. tidsnød under cyklingen, det gik simpelthen ikke stærkt nok - så var teamet høje og glade ovenpå oplevelsen. Vi kommer igen!,' hedder det på Facebook, hvor teamet tilføjer:

'Christoffer og Donald er allerede i gang med at tænke over hvor og hvornår de gennemfører næste gang. Så det kommer I til at høre mere om.'

Team Christoffer har en ganske særlig forhistorie. Christoffer er 31 år, handicappet og sidder til dagligt i kørestol. Donald på 51 år er tømrer og arbejder på et bosted for handicappede. I foråret 2003 blev Donald syg. Han fik konstateret testikelkræft. I slutningen af hans kemo-behandling fik han en blodprop i hjernestammen og sad også lige pludselig i kørestol.

Et langt genoptræningsforløb fulgte, og Donald var fokuseret på, at han skulle op af kørestolen, så han kunne komme omkring med Christoffer.

Tidligere i år klarede Team Christoffer en halv ironman, og nu var målet sat til den fulde distance - et mål, teamet altså fortsat er stærkt opsat på at nå.

null

Publiceret 24 August 2016 14:10