Sjællandmesterne i den internationale række over 15 år i fuld aktion under konkurrencen - holdet består af Anna Kærsgaard Sørensen, Emilie Lykke, Louise Francis, Marie Broen Magersholt og Mathilde Helbo Larsen.

Sjællandmesterne i den internationale række over 15 år i fuld aktion under konkurrencen - holdet består af Anna Kærsgaard Sørensen, Emilie Lykke, Louise Francis, Marie Broen Magersholt og Mathilde Helbo Larsen.

Sætter Danmarksrekord to gange på to uger

Fantastisk præstation af Lillerød Rope Skipping Team ved Sjællandsmesterskaberne

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Alle sjippetovene var ude af tasken, da der blev holdt sjællandsmesterskaber i Rope Skipping 4.-5. februar. Næsten 200 sjippere var samlet i Lillerødhallerne for at dyste om guldet.

Lillerød Rope Skipping Team (LRST) var stærkt repræsenteret med ikke mindre end 17 deltagende hold. Alle 17 hold leverede en solid præstation, hvilket også afspejler sig i antallet af medaljer.

Ikke nok med det, så blev der igen slået Danmarksrekord i disciplinen Double Dutch Speed 4x45 sek. Den tidligere rekord er kun knap to uger gammel, men er allerede blevet slået - af de selv samme piger fra Lillerød Rope Skipping Tema: Anna Kærsgaard Sørensen, Emilie Lykke, Louise Francis og Mathilde Helbo Larsen.

Danmarksrekorden, som pigerne satte for 14 dage siden, var på 575,5 hop. Den nye rekord lyder nu på utrolige 582 hop på højre fod i løbet af de tre minutter. Med den fart er der ikke langt til verdensrekorden på 603 hop.

På grund af de flotte resultater har flere af holdene nu kvalificeret sig til Europamesterskaberne i Portugal til sommer. Således får sjipperne et travlt forår. Foruden at deltage i de mange konkurrencer, er Lillerød Rope Skipping Team nemlig også stærkt eftertragtet til opvisninger.

Sjipperne rejser landet rundt for at vise, hvad de kan, og samtidig sprede diversiteten inden for sportsgrenen. Ud over det sjipning man kender fra skolegården, så fremviser Lillerød Rope Skipping Team også spændende og imponerende tricks inden for Double Dutch, Chinese Wheel, to-i-et-tov og meget mere.

I alt blev det i begynderrækken til:

Guld i rækken under 11 år, piger: Amilia Colding Wibholm, Ellen Louise Knudsen og Karolina Ahrensburg.
Sølv i rækken under 11 år, piger: Ella Brodersen, Izabella Jørgensen og Leonora Tamstorf Lauritsen.
Sølv i rækken 12-14 år, mix: Aksel Vous Wulf-Andersen, Astrid Riis, Marie Tell.

Og i de internationale rækker:

Sølv i rækken 12-14 år: Ida Bøgh Krogh-Madsen, Josephine Grænge Rasmussen, Lærke Groth Rasmussen, Sofie Hvidegaard.
Bronze i rækken 12-14 år: Alfred Vous Wulf-Andersen, Asta Poulsen, Ellen Bøgh Krogh-Madsen, Lea Linderholm Henriksen.
Guld i rækken over 15 år: Anna Kærsgaard Sørensen, Emilie Lykke, Louise Francis, Marie Broen Magersholt og Mathilde Helbo Larsen.
Sølv i rækken over 15 år: Laura Francis, Mia Dobson, Natalia Rós Nielsen, Sif Fink Arnbjerg-Nielsen, Victoria Søkilde.

Læs mere: lrst.dk.

Publiceret 10 February 2017 09:46