Lokale vindere i Yngre Drenge/Pige. Fra venstre Emma Eckeroth, Sofie Eckeroth, Rikke Salomonsen (træner), Frederik L. Lindblom og Daniel Søemosegaard.

Lokale vindere i Yngre Drenge/Pige. Fra venstre Emma Eckeroth, Sofie Eckeroth, Rikke Salomonsen (træner), Frederik L. Lindblom og Daniel Søemosegaard.

Lokal medaljeregn til nytårsstævne

Bordtennisspillere vandt metal ved østdanske mesterskaber

Omkring 400 bordtennisspillere i alle aldre og på mange forskellige niveauer lagde traditionen tro vejen forbi Lillerød-hallerne forleden, hvor Allerød Bordtennisklub for ottende år i træk var vært for de østdanske mesterskaber for to-mandshold.

I de fleste rækker blev der spillet kampe fra tidlig morgen til sen aften, og for andet år i træk var der medaljer til de lokale hold.

Guld, sølv og bronze

Det var igen de yngste spillere, der oftest besøgte medaljeskamlerne, men i år kunne seniorerne også være med. Det samlede udbytte for Allerød Bordtennisklub blev tre guldmedaljer, en sølvmedalje og en bronzemedalje, hvilket var akkurat nok til at gøre værterne til stævnets mest vindende klub.

Herre Junior C-rækken blev vundet af Anton Thanning Lund og Jonathan Nyrop-Ellingsøe, som i den tætte, afgørende kamp mod Virum vandt med 3-2, og som undervejs også havde besejret klubkammeraterne Nicklas Jensen og Nikolaj Jørgensen.

Yngre Drenge/Pige A var domineret af hold fra Amager og Allerød, og disse kampe faldt alle ud Allerøds fordel med det resultat, at klubbens to hold endte på de to øverste podietrin. Allerøverst stod Frederik L. Lindblom og Daniel Søemosegaard efter sejre i alle holdkampe - og endda med Daniel Søemosegaard som ubesejret i samtlige af dagens otte singler.

På andenpladsen var søstrene Emma og Sofie Eckeroth, der i den velspillede finale mod drengene tabte knebent med 3-2.

Hos seniorerne var der også metal af fineste karat til Allerød. Guldet tilfaldt Peter Hansen og Steffen Schiøtt i Herre Klasse 3, da de i efter en gyser af de større besejrede Helsingør med 3-2. I Herre Klasse 4 sørgede Allan Hansen og Rolf Olsen for bronze.

Mest vindende

Det satte en tyk streg under den fremgang, som Allerød Bordtennisklub ifølge en pressemeddelelse oplever i disse år i både ungdoms- og voksenafdelingen, og som altså denne gang gjorde Allerød til mest vindende klub ved stævnet.

jbe

Publiceret 23 January 2018 07:15