LB møder i dag i Lillerødhallen Odense OBK i ligakvalifikationsspillet. Pressefoto

LB møder i dag i Lillerødhallen Odense OBK i ligakvalifikationsspillet. Pressefoto

Badminton-brag i dag:

Kan LB overraske mod Odense?

Spændende opgør i ligakvalifikationsspillet i Lillerødhallen

Lillerød Badmintonklub spiller i dag, 26. marts, sin anden kamp i ligakvalifikationsspillet. Modstanderen er denne gang Odense OBK, og kampen spilles i Lillerødhallen kl. 19.00.

I 1. divisions grundspil tabte LB kun en enkelt kamp. De flotte resultater resulterede i en 2. plads efter Langhøj, og dermed sikrede klubben sig ret til at spille med om en af de to pladser til ligaen i næste sæson.

Siden afslutningen på grundspillet i januar har LB's spillere trænet hårdt og målrettet frem mod de seks kampe mod stærke modstandere, der venter forude de næste tre uger.

Læs også: Gyser da LB slog Aalborg Triton

Det første opgør i slutspillet tirsdag aften i sidste uge mod Værløse blev tabt 1-5.

'Efter cifrene at dømme kunne det umiddelbart ligne en ordentlig afklapsning, men det var ingenlunde tilfældet. Tværtimod blev der over en bred kam vist så gode takter, at det giver spillende cheftræner Tine Baun og hendes mandskab håb om at kunne bide skeer med modstanderen i 2. runde – Odense OBK,' hedder det i en pressemeddelelse fra LB.

Netop Odense bliver en hård nød at knække, for fynboerne lagde hårdt fra land, da de på hjemmebane meget overraskende besejrede det sejrsvante Langhøj-mandskab så stort som 5-1.

'Så selv på Danmarks bedste hjemmebane kan det blive vanskeligt for LB at forblive ubesejret,' konstaterer LB.

Om holdets chancer siger Tine Baun:

"Efter den lange vinterpause har vi glædet os helt vildt til at komme i gang med holdkampene igen. Vi har forberedt os grundigt, og jeg mener, vi på en god dag har gode muligheder for at spille lige op med de bedste, og mod Værløse var vi ikke langt fra et uafgjort resultat."

"Det er meget afgørende, at vi får en god start på kampen. Jeg mener vi har gode chancer i flere af kampene. Men overordnet er resultatet ikke det vigtigste, for med ligakonceptet er vi nødt til at tænke i alternative holdopstillinger, så derfor er de seks kampe en god mulighed for os til at prøve nogle ting af og spille mere udviklingsorienteret snarere end resultatorienteret."

"Uanset hvad, er vi jo stensikre på endnu en sæson i 1. division," siger Tine Baun.

Publiceret 26 March 2018 10:25

SENESTE TV