Temafoto.

Temafoto.

Lynge Håndbold:

God sæson krones med SM-slutspil

Tre af klubbens hold har kvalificeret sig til Sjællandsmesterskaberne

Af
Af Michael Braunstein

Det har været en god sæson for Lynge Håndbold - og den er ikke slut endnu. Det påpeger klubbens formand, Henrik Olsen.

Lynges bedste herrehold har allerede sikret sig oprykning til Serie 1 og sluttede sæsonen af med en 10 måls sejr i sidste kamp mod VLI, Frederiksberg. Efter jul har holdet kun sat 1 point til og slutter med 19 point for 10 kampe.

Men tre andre af klubbens hold er ikke færdige endnu, da de har kvalificeret sig til Sjællandsmesterskaberne ved at vinde deres respektive puljer.

"Vores U12-piger har været ganske suveræne og sluttede som en klar nummer 1 med 19 point for 10 kampe. På lørdag drager de til Helsingehallerne for at spille semifinale kl. 15.30  mod Ajax om en plads i søndagens finale kl. 13.00 i Tunehallerne. Der er store forventninger til pigerne, som har gjort det fantastisk i hele sæsonen. Vi er sikre på, at de gør rent bord, og kommer hjem med et velfortjent Sjællandsmesterskab," siger Henrik Olsen og fortsætter:

Læs også: Håndbold: Tirsdag kan Lynges herrer sikre sig oprykning

"Vores Old Girls - som gennem mange år har været blandt Sjællands allerbedste - har kvalificeret sig til en semifinale på lørdag mod Ydun kl. 13.15 i Helsingehallerne. Semifinalen er kommet i hus via en overlegen 1. plads i deres pulje med 16 point for 8 kampe. I en eventuel finale venter formentlig FIF, som Lynge har spillet rigtig mange drabelige kampe mod."

"Endelig sikrede klubbens Old Boys sig også adgang til Sjællandsmesterskaberne via en sikker sejr over Slangerup i sidste kamp. Holdet endte á point med Hillerød, men som følge af bedre indbyrdes regnskab kvalificerede 'de gamle drenge' sig til SM. Holdet spiller søndag formiddag i Herlevhallerne mod Amager Sundby KFUM og AG Håndbold. Første kamp er kl. 10.00," siger Henrik Olsen.

Publiceret 11 April 2018 16:45

SENESTE TV