Mesterskaberne i Lillerødhallerne gav flot, flot medaljehøst til Lillerød Rope Skipping Team. Pressefoto

Mesterskaberne i Lillerødhallerne gav flot, flot medaljehøst til Lillerød Rope Skipping Team. Pressefoto

Tre gange guld til Lillerød Rope Skipping Team

Fantastisk præstation ved dansk-svensk mesterskab i Lillerødhallen

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Det blev til fantastiske tre gange guld til Lillerød Rope Skipping Team, da Lillerødhallerne 21. april var rammen om dansk-svensk mesterskab i Rope Skipping for hold. 24 hold fordelt på tre rækker dystede.

Lillerød Rope Skipping Team havde seks hold med i konkurrencen og var dermed den største dansk repræsenterede klub.

Med enkelt tov og double dutch (to tove) blev der konkurreret i discipliner som speed, hvor det gælder om at få flest hop på tid, og i freestyle, hvor der laves en koreografi til musik med forskellige sjippetricks. I alt seks discipliner skulle holdene igennem, før den samlede vinder kunne findes.

Læs også: Sjippe-piger fra Lillerød vandt DM

I mix-rækken over 15 år fik holdet fra Lillerød Rope Skipping Team guld overall og tog desuden guld i samtlige seks discipliner.

I pige-rækken over 15 år fik det ene hold fra Lillerød Rope Skipping Team guld overall og tog desuden guld i tre discipliner og sølv i 1 disciplin.

I 12-14 års-rækken fik Lillerød Rope Skipping Team guld overall og tog desuden guld i to discipliner, sølv i 1 disciplin og bronze i 1 disciplin.

Det blev med andre ord en stor dag for Lillerød Rope Skipping Team, som for første gang blev dansk-svensk mestre - og så altså i alle tre rækker.

Vinderholdet fra mix-rækken og vinderholdet fra pige-rækken over 15 år har tidligere på året kvalificeret sig til VM i Kina til sommer. 12 sjippere fra Lillerød Rope Skipping Team skal derfor bruge sommerferien på intensiv træning, inden de 23. juli drager afsted til Shanghai.

Om 14 dage skal sjipperne fra Lillerød Rope Skipping Team igen i konkurrence, når DM i internationale rækker løber af stablen i Fredericia. Efter DM er der landsholdssamling for de danske VM-deltagere.

Publiceret 23 April 2018 13:27