Man kan læse mere på klubbens hjemmeside eller kontakte formand Steen Clausen på tlf. 24416291. Foto: Sven Johansen

Man kan læse mere på klubbens hjemmeside eller kontakte formand Steen Clausen på tlf. 24416291. Foto: Sven Johansen

Nyhed på to hjul:

Cykelhold for begyndere

Nu er der mulighed for at prøve om motionscykling er noget for dig. Allerød er fuld af cyklister, og vi ved at mange har en racercykel, men den står og keder sig, lyder det fra Allerød Cykle Klub, der fortsætter:

Til alle dem siger vi nu: Se at få smurt kæden og kom og kør med. Man skal dog være min. 18 år. Vi har sørget for at rutinerede ACK-ryttere introducerer cykelmotionens forunderlige verden, og man vil lære at køre i gruppe, med alt hvad der til hører af særlige råb og håndtegn.

”Vi har i Allerød Cykle Klub indset, at det kan være svært for begyndere at starte i klubben, da selv vores seniorer kører pænt hurtigt. Derfor har vi taget dette initiativ”, siger formand Steen Clausen og tilføjer:

“Det er hensigten, at begynderne efter et stykke tid skal indsluses på et af vores almindelige træningshold, der træner tirsdage og torsdage kl. 17.30, søndage kl. 9.00 og altid mødes ved springvandet på pladsen for enden af M.D. Madsensvej. Holdet for begyndere kører hver torsdag kl. 17.30, foreløbig frem til skolernes sommerferie og de første er allerede startet.”

Publiceret 25 April 2018 11:49