På billedet ses Sofie Eckeroth (forrest til venstre) og Emma Eckeroth (forrest til højre), som vandt DM-bronze for Allerød Bordtennisklub i Pige Divisionen i sidste weekend i maj.

På billedet ses Sofie Eckeroth (forrest til venstre) og Emma Eckeroth (forrest til højre), som vandt DM-bronze for Allerød Bordtennisklub i Pige Divisionen i sidste weekend i maj.

Flot punktum:

DM-bronze til Allerød Bordtennisklub

Klubben kan samtidig glæde sig over, at medlemsfremgangen fortsætter

Af
Af Michael Braunstein

Bordtennissæsonen er tæt på afslutning, og Allerød Bordtennisklub kan konstatere, at der igen har været tale om en flot sæson med medlemsfremgang og fine sportslige resultater i både ungdoms- og seniorafdelingen.

Som et fornemt punktum blev et af de sportslige højdepunkter opnået af tvillingesøstrene Emma og Sofie Eckeroth, da de i sidste weekend i maj vandt DM-bronze til Allerød i Pige Divisionen.

I semifinalen mod Sjørring/Silkeborg var det blevet til et nederlag på 1-3, så en sejr i kampen om 3. pladsen mod Amager BTK var afgørende, hvis der skulle medaljer med hjem fra slutspillet i Odense. Og den blev sikret uden problemer efter en 3-0.

Klubbens øvrige ungdomshold i øst-danmarksturneringen har også klaret det flot. Klubbens yngste hold fik tidligere på foråret sølvmedalje i puslinge-rækken efter en flot slutspurt. Dette hold har bestået af Filip Axel Dahlerup, Sejr Wolsgaard, Jonathan Laubt og Zachary Graae.

I U12 blev det til en flot bronzemedalje i den bedste række til Daniel Søemosegaard, Frederik Lindblom Larsen, Oliver Cramon samt Emma og Sofie Eckeroth.

Endelig blev det til en sølvmedalje for klubbens hold i O12 E-rækken. Dette hold bestod i de afgørende kampe, hvor holdet lidt overraskende spillede sig i finalen, af Nikolaj Jørgensen, Nichlas Jensen og Nicholas Graae.

 

 

Besejrede Hillerød i sidste holdkamp

Ved de individuelle danske mesterskaber for ungdom i Silkeborg var klubben for andet år i træk repræsenteret med tre spillere. Og selvom det ikke blev til medaljer i år, kan klubben glæde sig over, at det lykkedes at blive repræsenteret i hele to kvartfinaler.

I seniorafdelingen lykkedes det ikke for klubbens 1. hold at sikre en ny sæson i 3. division. I den sidste holdkamp blev Hillerød besejret, men da holdet i hele foråret måtte undvære klubbens bedste spiller, Kasper Michelsen, på grund af et højskoleophold, var det svært at holde sig fri for nedrykning.

Til gengæld var både 2., 3. og 4. holdet med helt i toppen af deres rækker. Det betyder, at klubben i næste sæson har mulighed for at stille med hele tre hold i serie 1.

Medlemsfremgang fortsætter

Sideløbende med de sportslige resultater kan klubben også glæde sig over, at medlemsfremgangen fortsætter. I slutningen af april rundede klubben medlem nr. 100, hvilket er det højeste antal medlemmer i mange år.

Fremgangen er ligeligt fordelt på ungdom og seniorer, og kan tilskrives et generelt højt aktivitetsniveau med instruktørbaseret træning, klubture til svenske stævner og sociale aktiviteter for børn og voksne i og uden for træningslokalet.

Det giver ifølge klubbens formand, Lars Rasmussen, et stærkt fundament for fremtiden:

"Der er ingen tvivl om, at vi igen i år har reddet på en bølge af fremgang og succes. Det kan vi takke vores dygtige trænere og de engagerede forældre og medlemmer for, som står bag klubbens attraktive tilbud. Jeg er ikke i tvivl om, at det også vil fortsætte i den nye sæson, når vi starter op i august, for der er flere nye, spændende tiltag i støbeskeen. Blandt andet starter vi et nyt træningstilbud op, hvor alle voksne kan være med. Vi planlægger også særlige aktiviteter for pigerne og ønsker at styrke træningen for de øvede ungdomsspillere," siger Lars Rasmussen.

Publiceret 30 May 2018 07:15