Temafoto.

Temafoto.

Allerød Karate Dojo i gang igen

Tilbyder gratis træning hele september for nye medlemmer

sport I Allerød Karate Dojo, hvor der er plads til både elite og bredde, tager man nu hul på en ny sæson. Og samtidig åbner man dørene for nye medlemmer, der kan træne gratis hele september på Skovensvej 10 i Allerød.

"Selvom karate udadtil ligner en hård og udfordrende (kamp)sport er der fra begyndelsen fokus på lige dele undervisning og leg. Det går godt i spænd med nutidens læringsprincipper, hvor for eksempel gamification er det nye sort," skriver Allerød Karate Dojo i en pressemeddelelse.

Legen i højsædet

Undervisningen i Allerød Karate Dojo kan på nogle måder opfattes som en leg og det er også tilfældet på både minikarate, børn/voksenholdene.

Særligt på minikarate og børneholdet er legen i højsædet. Herudover er undervisningen med til at lære både børn, unge og voksne koncentration, selvkontrol og kropsforståelse.

Ved sommerens graduering fik familien Christoffersen; mor Heidi, far Nikolaj og sønnen Victor sortbælte efter små seks års træning. Lillesøster Caroline er i lige i hælene på resten, og familien og skal snart også til sortbæltegraduering.

Se mere på www.akd.dk.

jesl

Publiceret 15 August 2018 16:30