20 året for SIGMA SWIM blev markeret med en kæmpe fest - både i vandet og på land. Privatfoto

20 året for SIGMA SWIM blev markeret med en kæmpe fest - både i vandet og på land. Privatfoto

Jubilæumsfest hos svømmere

I 20 år har Birkerød og Allerød svømmeklubber haft et startfællesskab under SIGMA SWIM, og det blev for nylig markeret med en kæmpe svømmefest

Af
Helene Holm Stolle

20 års samarbejde er værd at fejre, og startfællesskabet mellem Birkerød og Allerød svømmeklubber under navnet SIGMA SWIM blev da også fejret efter alle kunstens regler fornylig.

Festlighederne blev skudt i gang ved et VIP-arrangement, hvor formændene for de to bestyrelser, Louise K. Andersen og Inga Noerby, sammen med klubchef, Mia Hyldahl, bød indbudte gæster fra både Allerød og Rudersdals byråd velkommen sammen med sponsorer, svømmeforbund samt samarbejdspartnere og alle de frivillige, der igennem årene har været med til at få tingene til at ske i startfællesskabet. Det oplyser startfællesskabet i en pressemeddelelse.

Jubilæumsarrangementet rakte dog også længere ud end 'bare' til de mange mennesker, der på den ene eller anden måde er tilnyttet svømningen. Der blev nemlig også holdt et 'Jubii-event', hvor alle var velkomne til at få et indblik i mange af de aktiviteter, der foregår i svømmefællesskabet.

"Her var der lagt op til vandrugby, aqua fitness og babysvøm for de mindste. De lidt mere vovede hoppede i udendørsbassinets, der kun var 13 grader og kunne derefter prøve et rullende sauna-gys for at få varmen tilbage", lyder det i pressemeddelelsen, hvori det også fortælles, at der om aftenen blev budt op til jubilæumsfest.

"Her var det besøg af intet mindre end fem af SIGMAs i alt otte OL-svømmere gennem tiderne. Klubchef Mia Hyldahl overbragte SIGMAs 'Hall of Fame' til to fantastiske ambassadører for klubben, de to OL-stjerner, Lotte Friis og Julie Hjort Hansen", fortælles det i pressemeddelelsen.

Svømmestjernen Lotte Friis deltog også ved jubilæumsfesten for SIGMA SWIM. Privatfoto

Svømmestjernen Lotte Friis deltog også ved jubilæumsfesten for SIGMA SWIM. Privatfoto

Publiceret 15 October 2018 00:00